Arama sonuçları: *

1. AntremanKoçuMünir

🔥 En son ne aldın? ETKİNLİĞİ ( 2025 ) 🔥

Sistem topladım kaldı işlemci ve ekran kartı... Ryzen 7700 yanına 7700XT yada 7800XT yeni kartları bekleyip öyle alacağım.
  2. AntremanKoçuMünir

Tek Priz Topraklama Olan Ev İçin Güzel Akım Korumalı Priz Önerisi

Televizyon, modem ve PlayStation buna emanet https://amzn.eu/d/dXYsTeR Apc markası üzmez. Mahalleye yıldırım düştüğünde bir çok elektronik cihazlar çöp olurken bizim evde modemin bir portu ve kablosu ile yırttık... Tunçmatikte bilgisayarda kullanıyorum. Ama açıkçası apc güvenini vermiyor. İlk...
  3. AntremanKoçuMünir

F/P Tv Tavsiyesi 10 içinde Alınacak

Bekar evine çıkıyorum. Amacım tvde akşamları youtube yada amazon prime üzerinden bir kaç şey izlemek... Uygulamalar yükleyip nette gezinmek gibi çok ihtiyacım yok. Masaüstü, macbook vs var. O sebeple çok üst düzey performanslı bir model aramıyorum. Bütçe max. 20.000TL A101 de Toshiba 55/58/65...
  4. AntremanKoçuMünir

Öğrenci yurdunda kullanmalık "airfry" önerisi

Kumtel 5.5LT olan büyük modeli evde kullanıyoruz. Özellikle tavuk ve köfte gibi pişince evi kokutan yiyecekler için ideal. Gayet memnunuz. Sizde ufak olan modeli gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Dondurulmuş gıda veya patates kızartması gibi yiyecekleri yaparsınız afiyetle tüketirsiniz..
  5. AntremanKoçuMünir

Beyaz Eşya için BOSCH mu BEKO mu?

Fiyat performans açısından Beko ama kalite olarak Bosch diyorum. Evlilik yoluna girdim Beko bayine gidip beğendiklerimi aldım. Tavsiye ederim.
  6. AntremanKoçuMünir

Vestel 4k 139 ekran smart tv alınır mı?

Bana vestel tvyi bedavaya getirseler evime bir daha net söylüyorum sokmam. WiFi çıkartıldı hatası ve panel arızaları sebebi ile tvden soğutan bir marka. Servis gelip alıyor. Sorun tekrar ediyor. Garanti bitince öyle ortada kalıyorsun. Tüketici haklarına başvur uğraş et dersen bu tantana yerine...
Top Bottom