Arama sonuçları: *

1. Aquaman

KLİMA ALACAĞIM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

Dostlar başıma gelene inanır mısınız? Dün sipariş verecektim fakat bugüne sarktı bugün sipariş vermeye girdiğim de gördüğüm manzara 24 saat geçmeden 10 bin zamlanmış. Şimdi malesef alamıyorum galiba 12 binlik modeline kaldım gibi...
  2. Aquaman

Bir gün van hakkında hayallere dalacağım hiç aklıma gelmezdi 😁 Bu arada arkadaşım orda askerlik yaptı çocuk sözleşmeli kalmayı düşünüyordu kışı görünce şafak saymaya başladı oranın da kışı adam öldürüyor galiba
  3. Aquaman

GREE markasını da çok önerdi arkadaşlar ama bütçemi ucu ucuza zorladığım için malesef alamıyorum. Şu anlık kararım https://www.hepsiburada.com/kaira-dtxr50e-18000-btu-wifi-a-inverter-duvar-tipi-klima-montaj-dahil-p-HBCV00000FR3CS?magaza=Kaira%20T%C3%BCrkiye bu model olacak gibi 2 gün...
  4. Aquaman

Benim attığım modelin 12k Btu versiyonu bu sanırım. Şu anda 26 bin lira normalde aklımda bu vardi 18k BTU versiyonu 30k aradaki 4 k farka 18k BTU almak daha mantıklı diye düşünüyorum.
  5. Aquaman

https://www.epey.com/klima/kaira-dtxr50e.html Bu modelde karar verdim gibi duruyor fp özellik olarak ta bu şu an en iyisi gibi geldi.
  6. Aquaman

Kaira Kaira marka nasıl sizce 18k btu olarak 30 bin TL fiyatı var özellik olarak inverter ve wifi Kontrol özellikli. Sizce alınır mi.
  7. Aquaman

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için dikkate alacağım.
  8. Aquaman

Nerede yaşıyorsun söyle oraya taşıyalım
  9. Aquaman

Dikkate alacağım 1717766999 A101lere bakmaya çıksam şimdi bulsam bile marketler peşin fiyatına 9 taksit yapıyor mu
  10. Aquaman

Hangi modele bakmalıyım 1717766473 Mitsubishiler 9k btu olanlar 30k fiyatı var yanına yaklasamam bütçe konusunda 1717766567 Bu araştıracağım bakalım ama ailem daha 18k Btu klimaya çok derken bunu nasıl anlatacam bilmiyorum:) 1717766769 Markalarla ilgilenmiyorum fp olsun iş görsün yeter...
  11. Aquaman

15000 btu çıktı önerilen 18000 btu diyor. Model marka konusunda kairayi bulabildim en fp olarak. Sizlerin marka model öneri var ise bekliyorum.
  12. Aquaman

Yani en azından diğer kapıları kapatıp odamın ve salonun kapısını açık bıraksam 2 odayi sogutmaz mi odalar küçük ve yan yana. 1717761225 Anladim kaira markasinin daikin markasına ait olduğu söyleniyor onun 18k BTU modelini alsam 2 oda için yeterli olur mu acaba.
  13. Aquaman

Dostlar selamlar, klima arayışındayım bir an önce karar verim almam gerekiyor. https://www.epey.com/klima/karsilastir/773664-773665-790557-876838/kaira-dtxr35e_kaira-dtxr50e_tcl-elite-18_baymak-elegant-plus-uv-12/ Kendimce yaptığım araştırmalarla bu modeller arasındayım. Kaira Markasına Wifi...
Top Bottom