Arama sonuçları: *

1. B

4k UHD Televizyon ve Tv Box

Kusura bakmayın etiketlemediğiniz için görmemişim. Android'e neden ihtiyacınız var? Zaten 120Hz oynamak için bir PlayStation 5, Xbox Series X veya güçlü bilgisayar sahibi olmanız gerekiyor. Android kutularından Geforce Now düşünüyorsanız 1080P 60Hz üzerine çıkmıyor.
  2. B

4k UHD Televizyon ve Tv Box

Nanocell, QLed gibi teknolojiler ekran panel teknolojisidir ve etkilenmez. Neden TV Box almak istediğinizi anlayamadım, direkt Android veya istediğiniz uygulamaları barındıran bir işletim sistemi ile gelen bir televizyon tercih edebilirsiniz. İkinci bir kutu eklendiğinde televizyonun iki kumanda...
  3. B

Electrolux markası nasıl bir markadır ?

Daha önce de dediğim gibi bilgisayar donanımında da giriş seviyesinde Prime serisini görüyoruz. Reklamlarını veya tanıtımlarını takip etmeyecekseniz, bu kelimenin buraya uygun olduğunu düşünerek yazmayacaksınız. Ne araç konusundaki Prime hakkında, ne de bilgisayar donanımında kullanılan Prime...
  4. B

Tartışmayı pek sevmiyorum ama "araştır sonra laflarını söyle" demeniz canımı sıktı. Eğer araştırmaktan bahsediyorsak, kulaktan dolma bilgiyle konuşacağınıza, ev eşyalarında "Prime" şeklinde bir tabir kullanılmadığını öğrenin. İstediğiniz gibi açıklama yapamazsınız, amaç doğru bilgi vermektir ve...
  5. B

Bilgisayar donanımında Prime giriş seviyesi sınıfında kullanılan bir adlandırma. Elektronik cihazlarda da aynı şekilde olacağını düşünmüştüm, değilse kusura bakmayın; fakat zaten hiç bir beyaz eşya tanıtımında "Prime" şeklinde bir tanıtım duymadım, sizin bu kelimeyi neden kullandığınızı anlamış...
  6. B

Electrolux EZB3410AOX vs Beko BFM 310 hangisini tercih etmeliyim ?

Genel olarak 6 fonksiyonlu fırınların hepsi aynı. Yalnızca tasarım, hacim, maksimum sıcaklık ve teknik servis kalitesine bakmak yeterli. Siz de sağ olun, iyi forumlar.
  7. B

Umarım aldığınıza pişman olup, şu önermişti bak diye benim arkamdan saymazsınız :D Güle güle kullanın, iyi forumlar.
  8. B

Bunlar yalnızca ürünü alıp, onaran teknik servisler mi? Yoksa gidip gezebileceğiniz, ürün satın alabileceğiniz bayiler mi? Eğer bunlar yetkili satış bayisi ise gidip gezerek içinize sineni alabilirsiniz. Ben yine de Beko diyorum; fakat içinizi rahatlatmak için de bayiye sorabilirsiniz şeklinde...
  9. B

Bende Beko alırdım diye düşünüyorum. Yine de içinize sinmezse ve şehir merkezinde oturuyorsanız, bayileri gezerek de sorabilirsiniz. Ben Ankara, Keçiören'de oturuyorum ve genel olarak Samsung, Vestel, Beko, Profilo gibi firmaların bayileri 100-200 metre uzaklıkta olduğu için onları tercih...
  10. B

Ayrıca kesin olmamakla birlikte, biraz da kasalarımızda bulunan hava akışından yola çıkarak, Beko'nun fanının ortada olması hava akışını sağa ve sola eşit şekilde dağıtarak, yemeğin her bölümünün eşit miktarda pişmesine yardımcı olacaktır diye düşünüyorum. Tabii ki bu konuda Electrolux'ın da...
  11. B

Aslında 6 program var. Şişirmek için Fan + ışık ve Işık olarak 2 adet fazladan fonksiyon belirtmişler. Yalnızca ışığı açıp, boş fırının içini izlemeyecekseniz çokta gerekli bir özellik değil. Geriye kalan 6 fonksiyon zaten aynı, büyük ihtimalle Beko'da ışığı açmak için farklı bir mekanizma...
  12. B

Merhaba, yine ben. :D Bu iki model arasında bir karşılaştırma yapacak olursak; Beko'nun maksimum sıcaklığı 300 derece iken, Electrolux'da bu 250 derece. Beko 72L hacime sahipken, Electrolux 57L hacime sahip. Alıştıktan sonra ikisinin de kullanımı kolaylaşacaktır; ancak Beko'nun fonksiyonları...
  13. B

Benim beyaz eşya konusunda çok bilgim yok, yalnızca arkadaşın Prime ile kasttetiğini açıkladım; fakat Beko daha iyidir diye tahmin ediyorum, marka bilinirliği olarak. Maalesef, ülkemizin durumunda beyaz eşya alırken üründen çok satış sonrası hizmet kalitesine bakmamız gerekiyor. Electrolux...
  14. B

Prime, giriş seviyesi olarak sınıflandırılıyor.
Geri