Arama sonuçları: *

1. Deadpool

Boks torbasını nereye asabilirim?

Bu son attığım nasıl hocam?
  2. Deadpool

Buldum hocam böyle bir şey alıp deneyeceğim.
  3. Deadpool

Bunun taşıyacağına emin misiniz hocam? Normalde bunu kullandım https://app.hb.biz/O5uq0GVdtP5g
  4. Deadpool

30kg hocam dün yaptık tuğla duvara dübeller direkt tutmadı bile. El ile sağlam olsa da montajda ya çıktılar ya da içeri kaçtılar.
  5. Deadpool

Duvar tuğla hocam hiç hır şekilde taşımıyor beton bi kolonun orada var. Ama kolonda demirlerde 5 6 cm sonra geliyor benim 10 cm delik açmam gerek yani her türlü demire denk geliyor.
  6. Deadpool

Güncel
  7. Deadpool

Merhaba 23 kiloluk boks torbası ve resime koyduğum aparatı aldım. Aparatı 4 tane çelik dübel ile sabitliyoruz. Sorunum şurada duvara yaptım ve duvar tuğladan olduğu için dübelleri sabitleyemiyoruz. Tavana kanca metal dübel denedim fakat tavan taşımadı. Geriye sadece kolon kalıyor sizce kolona 4...
  8. Deadpool

Odamı nasıl bölebilirim ?

şimdi dolap koysam yarısından fazlası açık kalıyor gibi hocam ondan dolayı dolap işi olmaz gibi 1661595945 Buda olabilir 2. sıraya yazdım 1. sıra çarşaf olan model
  9. Deadpool

sizce olurmu hocam
  10. Deadpool

11. Deadpool

evet ondan dolayı dolap ile mi bölsem diye düşünüyorum
  12. Deadpool

hocam ev bizim değil ve biraz pahalı tutar gibi geldi 1661595529 ben böyle fazla para harcamadan yani pratik mi denir öyle şey arıyorum
  13. Deadpool

merhaba arkadaşlar oda çok büyük ben bu odayı 2 ye ayırmak istiyorum yani ev 3+1 ise 4+1 şekilde gibi düşünebilirsiniz sadece örnek verdim acaba dolabı alsam odanın neredeyse yarısını kaplıyor bölsemmi diye düşündüm
  14. Deadpool

Duvar rafı nereden bulurum

Teşekkür ederim
  15. Deadpool

Sağol abi hem fiyat da uygun oldu bana gore
  16. Deadpool

Ben yaptım abi nasıl olmuş 1660928849 Fotoğraf attım ya kendim yaptim
  17. Deadpool

Ben yaptım nasıl olmuş
  18. Deadpool

Nasıl olmuş ben yaptim
  19. Deadpool

Arka plan eşya önerisi

Arkadaşlar merhaba masami değiştirdim arka plan biraz boş gibi sizce neler alabilirim
  20. Deadpool

İkeaya baktım mağazalarında beğendim alicaktim sipariş le gelicekmis beklemek istemiyorumda
Top Bottom