Arama sonuçları: *

1. DeveloperRedneck

DLNA veya UCAST ve IPTV Hakkında bilgilendirebilecek var mı ?

Konu hakkında pek fikrim yok, googleda aratınca da pek güncel bir şey bulamadım DLNA veya UCAST ile nasıl telefon/pc ekranını televizyona yansıtabilirim ? Ucast için karekod koymuşlar ama APK açamıyorum telefon Android 14 DLNA sekmesinde de DMR ve DMP var, nasıl bağlanılıyor bilmiyorum. bu...
  2. DeveloperRedneck

sıfıra yakın tıraş makinesi önerisi

Ben tr1515 kullanıyorum 200'e almıştım fena değil. Sıfır denmez ama çok bırakmıyor bence. Sakalım çok gür ve koyu olmadığından da net bir şey diyemiyorum.
  3. DeveloperRedneck

OFİS İÇİN EV EŞYASI ÖNERİSİ

Valla esnaf muhabbetini sevmediğim için haritalardan zorla bulabildiğim 1-2 yere kitaplık ve düz 140-70 masa için aramıştım internet fiyatı vermişlerdi. Masa mdflam için kitaplık suntalam için sordum diye hatırlıyorum.
  4. DeveloperRedneck

Yaptırınca da hazır parası alıyorlardır herhalde, var mı o konuda bir fikriniz
  5. DeveloperRedneck

Hocam montaj yapacaksanız arkaya raf, rafta da boş ekran kartı kutusu vs. olabilir Bir de düz, geniş bir masa
  6. DeveloperRedneck

Yok kullanmak zorunda değilsiniz de konunun önceki kısmıyla bağlantısını çözemedim hocam
  7. DeveloperRedneck

Şu kısmı anlamaya çalışıyorum
  8. DeveloperRedneck

Buzdolabı Önerisi Bekliyorum

Düşündüğümüz bütçe 20-25 civarı, 30'a kadar sarkabilir belki ama 20'lere yakın olursa iyi olur. Şimdiki buzdolabının önce dondurucu kısmı bozuldu, buz tutmuyordu. Şimdi de alt kısmı gitti soğutmuyor. Önerilerinizi bekliyorum.
  9. DeveloperRedneck

TV Uydu Alıcı Tavsiyesi

Eski, lcd bir tv kullanıyorum. Uydu bozuk, görüntü ve ses gidip duruyor servise verdim hiç bakmadan yollamışlar geri. Yeni uydu alacağım, dahili wi-fi olursa daha iyi olur, usb adaptörlerle uyumluluk sorunu olmasın diye. Denk geldiğim modeller şunlar Max Level MR-360 Mini Uydu Alıcı Sun Plus...
  10. DeveloperRedneck

Acil bir şekilde 10K bütçeye yoğuşmalı kombi lazım

Ssd ısınıyor demeye çalıştınız sandık hocam :X
Top Bottom