Arama sonuçları: *

1. DonanımFikir

5 Kişilik Aile İçin 11.11 Kasım İndirimlerinden Airfryer Önerisi

O zaman 12 litrelik bakabilirsin , 4000tl civarlarında belki gelir ama eskisi kadar ucuzlamıyor 12 litelikler. Az yenilecekse yetebilir bu arada. Ailede küçük çocuk da varsa 5 Litre için.
  2. DonanımFikir

5 Kişilik Aile İçin 11.11 Kasım İndirimlerinden Airfryer Önerisi

Muhtemelen yarınki Amazon indiriminde Cosori Airfyer ucuzlayabilir 5 Litrelik olan versiyonu öneririm.(GENELDE Ucuzluyor takip etmeni öneririm.)
  3. DonanımFikir

bu akım koruma prizi iyi mi

Psununda kaliteside önemli Dandik psu her zaman önermem en kaliteli kablolar ile bağlansada
  4. DonanımFikir

bu akım koruma prizi iyi mi

İndirimi güzel Schneider kaliteli markalardandır Yorumlarıda güzel alınabilir
  5. DonanımFikir

Bozuk Arçelik televizyonu nasıl değerlendiririm

İç Donanımlarını televizyonculara veya 2.el ilan yerlerine koyup satabilirsin.
  6. DonanımFikir

Tanklı Yazıcı Önerisi

yazıcılardan çok anlamam ama yazıcı için gereken mürekkepler hediye olması güzel Şahsen beğendim ama çok piyasasını anlamadığım için fiyatına değermi bilemem :(
  7. DonanımFikir

150-200 TL bilgisayar masası önerisi

zaten nisanda forumda aktifliğim azdı mayısa doğru biraz arttı haziranda biraz daha arttı temmuz ağustos eylül çok aktif oldum
  8. DonanımFikir

150-200 TL bilgisayar masası önerisi

oradaki marangozculara sor öncelikle bilgisayar kasa eşyalar için uygun alan olması için (İYİ BİR ÖLÇÜ BELİRLE marangozculara boyutları söylersin ve şu malzemeden olsun vb. dersin şurası olsun olmasın dersin sonra masayı alırsın parayı verirsin
  9. DonanımFikir

EVDE 4551 GRAM GÜMÜŞ BULDUM ZENGİN MİYİM

bilmiyorumki kuyumcular filan alımı?
  10. DonanımFikir

EVDE 4551 GRAM GÜMÜŞ BULDUM ZENGİN MİYİM

Ohoooo Şimdiden hayırlı olsun 1599331470 Ama bozduracağın yere sorman daha iyi olur
  11. DonanımFikir

Bilgisayarım için şık bir masa önerir misiniz?

bimdeki çok çirkin duruyor fakat kablo geçirme delikleri avantajı
Top Bottom