Arama sonuçları: *

1. EgoistmanTR01

Televizyon Önerisi 4K (10k-13k)

Dostlar elimizde hali hazırda mi box var fakat babam içine gömülü olsun diyor. Büyük ihtimal mi boxu da bana verir kullanmam için
  2. EgoistmanTR01

Televizyon Önerisi 4K (10k-13k)

Selam dostlar umarım keyfiniz yerindedir. Televizyon bakıyoruz aklımızda bazı modeller var fakat buraya sormadan olmaz :D 4K Android bir model istiyoruz 50-55 inç olsun. Arçelik marka da önerebilirsiniz babam ona biraz daha sıcak bakıyor. Şimdiden teşekkür ederim.
  3. EgoistmanTR01

300 TL Tost Makinesi Önerisi (Troll değil)

Arzum marka 300 lira bandında bulabilirsin.
  4. EgoistmanTR01

Hangi renk klozet seçerdiniz?[ANKET]

Turuncu olsun... Hep turuncu bir klozetim olsun isterim
  5. EgoistmanTR01

Uyguna Klima Almak Mümkün mü?

Türkiye'de yaşıyorsun sence? (Mümkün olabilir bu arada ama kalitesi nasıl olur bilmem)
  6. EgoistmanTR01

Bozuk Arçelik televizyonu nasıl değerlendiririm

Şimdi dün bu televizyon hakkında konu açmıştım.Bugun servis geldi ve led panelinin gittiğini söyledi 1000tl gibi bir masrafı olucağını söylediler onun dışında hiçbir sıkıntısı olmayan televizyonu değerlendirmek isterim ama nasıl değerlendiririm?Yeni bir televizyon alınacak çünkü elimizde...
  7. EgoistmanTR01

(ACİL)Arçelik lcd televizyon ses var ama görüntü yok

Sadece hdmi ile digiturk kutusundan hem ses hemde görüntü geliyordu
  8. EgoistmanTR01

Maalesef 8 yıla yakındır kullanıyoruz ilk defa arıza çıktı evdeki nerdeyse her şey arçelik herşeyin garantisi var ama birtek televizyonun yok şansımıza :(
  9. EgoistmanTR01

Adam harbi arçelikten çıktı la :D Bursa'daysan gel reis
  10. EgoistmanTR01

Açılış olarak arçeliğin logosu anlık olarak gelip gidiyor ve biz digiturk kullanıcısıyız kutuyu da kapattık hiçbişi olmadı
  11. EgoistmanTR01

Arkadaşlar acil yardım televizyonda şuan sadece ses var hdmi girişinde bir sıkıntı yok televizyonu kaç kere kapatıp açtık ama olmadı ayarlara giremiyoruz sadece ses var yardım edin teknik servisi aramak istemiyoruz sadece bakmak için bile 50 lira istiyorlar
Top Bottom