Arama sonuçları: *

1. Eren Kurtuluş

Bosch ev kliması çok elektrik yakar mı?

düşünmenize bile gerek yok o zaman. ben aktif kullanım için hesap yaptım. dediğim gibi saatlik 5 tl den hesaplarsınız kullanımınızı.
  2. Eren Kurtuluş

tabii fazla. 5 saat çalışsa 5*5=25 günlük 25 TL 7 gün boyunca günde 5 saat çalışsa 25*7=175 Aylık 175*4= 700TL Sadece klima için aylık 700TL ödemeniz gerekir. Sizin için fazla değilse bilemeyeceğim orasını :D
  3. Eren Kurtuluş

klimanız 24000BTU luk güçlü bir klima 2200W güç çektiği yazıyor 3000W civarına kadar çıkabiliyormuş. Kullanılan oda büyük muhtemelen. Klima ınverter değil aynı zamanda güçlü bir makine. Tüketimi fazla saatlik 5 TL çekiyor olarak düşünebilirsiniz.
  4. Eren Kurtuluş

modelini bulman lazım tam bilebilmen için. klimanın üst kısmına bakmayı dene. dış ünitenin üzerinde bilgi kesin vardır.
  5. Eren Kurtuluş

klimanın kapandığını sen anlamazsın. kompresör kısmı kapanır makine üflemeye devam eder ama soğutmaz. sıcaklık yükselince kompresör yeniden çalışıp soğutmaya başlar. inverter klimalar iste kompresörü kapatmaz, devrini düşürür. bu sayede on off bir klima sürekli 1300w civarı çekerken inverter...
  6. Eren Kurtuluş

bu klima yakar o zaman. istenilen sıcaklığa geldiğinde kendini stop eder ve sıcaklık arttığında tekrar devreye girer. bunu gün içerisinde çok fazla yaptığından başlangıç anlarında ve soğutma sırasında yüksek güç çeker. klmanızın soğutma kapasitesine göre değişir ama 12.000 BTU bir ürünse 1300w...
  7. Eren Kurtuluş

Üstünde veya dış ünitesinde inverter yazıyor mu? yazmıyorsa on-off klimadır diye biliyorum ve evet açık olduğu sürece yakar. Sıcaksa yapacak bir şey yok inverter klima değilse odada durmadığınız sürece klimayı kapatın.
  8. Eren Kurtuluş

Televizyon böyle oldu ekranı mı kırılmış ?

Panel değişecek. Çözünürlüğüne göre fiyatı değişir ama neredeyse TV'yi aldığınız fiyata denk gelir.
Top Bottom