Arama sonuçları: *

1. Faustomeister

🔥 En son ne aldın? ETKİNLİĞİ ( 2025 ) 🔥

Dark Bluetooth dongle
  2. Faustomeister

⚙️Kameram için dişli nasıl bulurum.😭😢

bu küçüklükte basan baskı zor değil mi?
  3. Faustomeister

⚙️Kameram için dişli nasıl bulurum.😭😢

Böyle bir dişli nerden bulabilirim tamir etmeyi denedim ama tolerans oranları çok düşük
  4. Faustomeister

Sonoff akıllı röle 237tl Siri akıllı anahtar uyumu

https://www.hepsiburada.com/sonoff-basic-r2-switch-akilli-ev-wifi-rlesi-p-HBV000018G89I?magaza=B%c4%b0LTEKN%c4%b0K&url_src=and-product-detail Abajurumu akıllı hale getirmek istiyorum Siri ile uyumlu değil yazmışlar. Kullanan var mı nasıl yada ürün tavsiyeleri var mı ?
  5. Faustomeister

Ortalama 7000 bütçeyle en iyi televizyon

Hocam ben tv konusunda vesteli tercih ettim. En iyisi değil Philips lg gibi çoook kaliteli değil. Ama teknik servis konusunda hiç üzmediler ve kurulum çalışma sistemlerini çok beğendim (tr için söylüyorum). Diğerlerinde kargo teslimat kurulum ayrı ayrı dertleri olabiliyor. Vestelde yaşadığım...
  6. Faustomeister

Bilgisayar masası yapmak için ne kadar lazım

Merhaba başlıkta gördüğünüz gibi kendim L masa yapmak istiyorum. Maliyet olarak kafamda bir şey çıkaramadım. Ortalama toplam 25 30 metre demir profil kullanıcam bunun maliyeti ne olur masanın ahşaplarında sıkıntı yok onları hallederim. Demir profil fiyatı ne kadar olur. Tecrübesi olan var mı?
  7. Faustomeister

TCL 55P615 55" 139 ALINIR MI ?

hocam teknik servis konusunda çok sıkıntı yaşanıyor özellikle televizyonlarda...
Top Bottom