Arama sonuçları: *

1. Fransali

Android TV BOX Almak İstiyorum.

Değmez hocam, işlemci aynı grafik birimi arasında çok az fark var o kadar . Yazılımları aynı zaten. Google yazılımı var zaten hepsinde. Şuan memnunum keşke xiaomi alsaydım dediğim olmadı
  2. Fransali

Sinek Kaydı Tıraş Makinesi

Oneblade söylendiği gibi sürekli bıçak almak gerekmiyor, kullanım sıklığınıza göre değişiyor. 4-5 günde bir sakal taşı oluyom 1 senedir iyi götürüyor hala
  3. Fransali

Yardım 3500 TL'ye kadar ütü önerisi aşağıdakilerden hangisi iyi?

Kişisel olarak kullanılabilecek bir hediye alınca daha çok beğeniyorlar.
  4. Fransali

Android TV BOX Almak İstiyorum.

Next start 4k kullanıyoz biz ,Mı box 2 nesil 2k civarı ,onu seçebilirsin
  5. Fransali

12K BÜTÇE TELEVİZYON ÖNERİSİ

https://www.n11.com/urun/tcl-43p635-43-4k-ultra-hd-google-smart-led-tv-27299458?magaza=seyftek İsteklerinize göre değişir tercihiniz. Oyun oynayacaksanız HZ değeri yada ses görüntü den sizin için daha önemli ise . Veya görüntü daha önemli ise. TCL bi Kore markası kadar olmasa da iyidir
  6. Fransali

100W şarj cihazı önerisi

100W adaptör yok uyguna. McDodo modelleri en 2k civarı. 120W kullanablirsiniz sorun olmaz. Hem Xiaomi nin orjinal cihazı. Daha iyi bir seçenek yok gibi.
  7. Fransali

100W şarj cihazı önerisi

O bütçede 100w zor hocam. Biraz bütçe yükseltmeniz gerekebilir. Cihazınız kaç destekliyor ? 1708455258 https://www.mi.com/tr/product/xiaomi-120w-charging-combo-type-a/?skupanel=1 1300tl bu ürün var 300tl kabloya sayın
  8. Fransali

0 alan Traş makinesi önerisi

Kesinlikle en mantıklı tercihlerden ,uzun süredir kullanıyom çok başarılı
  9. Fransali

Android tv box onerisi

Deneyimlemek lazım epey den bakarak biryere kadar anlaşılır. Next i denemedim ben. Yt videolarına bakın biraz hangisi hoşunuza giderse ona göre alırsınız.
  10. Fransali

Android tv box onerisi

1800 bandında ''mi box s 4k '' ikinci versiyon var. Onu almayı düşünüyom ben. Sizde göz atın derim. Next start ne kadar farklı bilmiyom ama bana mantıklı geldi. Ben denediğimde oldukça akıcıydı...
Top Bottom