Arama sonuçları: *

1. HamsiKraker

Bozulan samsung tv tamir yaptırayım mı ?

Görüntü kalitesi nasıldı tvnizin? 8k az bi para değil. Üzerine ekleyip 4k güzel bi tv alınabilir
  2. HamsiKraker

Tıraş Makinesi önerisi

bu oneblade'de tek tarak mi var? benim eski makinemde 3,6,9mm lik 3 tarak var. Daha fazla olanı alıp daha hassas tıraş yapmak istiyorum. Bu konuda da çok oneblade önerilmiş fakat yorumlara ve ürünün fotoğraflarina baktığımda herkes sinekkaydı( jilet gibi sıfıra yakın) tıraş olan fotoğraflarını...
  3. HamsiKraker

Airfryer- KARARSIZ KALDIM

Bende de kumtel 5lt modeli var. 4 kişilik aile için yetmiyor. Aile için alacaksanız kesinlikle büyük alın. Tek veya 2 kişi iseniz bu modeller size yeter.
  4. HamsiKraker

Klimam çok su akıtıyor

su çıkış hortumunu iyi bağlayamadılar mı acaba
  5. HamsiKraker

Brother yazıcıda çıktı hep beyaz çıkıyor

Uzun süredir boşta mı duruyordu? Mürekkepler kurumuş olabilir. Ilık suya tutulur diye biliyorum eğer böyle durum varsa
  6. HamsiKraker

Onvo tv alinir mi? Akilli tv olmayan modelini almak mantikli mi?

Hocam bi de her markanın kendi yazılımı vs oluyor heralde akıllı tv olarak. Bence tv box almak daha mantıklı. Bazılarında akıllı tv vs yazıyor ama performansı çok kötü oluyor onun yerine bilinen bi tv box daha uzun ömürlü daha kaliteli olur
  7. HamsiKraker

Mİ HOME U SİLERSEM GÜÇLENDİRİCİYE BİRŞEY OLUR MU

Sinyal güçlendirici nedir? Bu uygulamayla mı çalışıyor? Ben olsam silip denerdim. En kötü geri yüklenir
  8. HamsiKraker

Televizyonun ekranı durduk yere böyle olmuş

Geçmiş olsun hocam. Bende vestel telefon almıştım. 6 saat ekran süresi aldığım telefon bir anda 2 saate düştü. Bakıyorum pili ne kullanıyor diye sistem kullanıyor gözüküyor. Servise verdim düzeltildi diyip verdiler ayni. Bidaha yolladım yazılım atıldı format vs dediler yine aynı. 3. sefer...
  9. HamsiKraker

İş Yeri̇mi̇z İçi̇n Kapı Zi̇li̇ Önerisi

https://ty.gl/cet64lmcdi Hocam bunun gibi bir şey istiyorsunuz heralde. Kapı girişine takiyorsunuz bu aleti. Önünde hareket algıladığı zaman "ding dong" diye ötüyor. Bizim iş yerinde de buna benzer bir alet var işe yarıyor
  10. HamsiKraker

[Xiaomi İyonik] Saç kurutma makinesi önerisi

Bence en iyisi powertec. Markasını hatırlamadigim 2 kurutma makinesi almıştım. Hem gücü az hem de biraz çalışınca makine kapatıyor kendini. Yorumlarda mutlaka araştırın kapanma olayını. Powertec berberlerin de kullandığı marka. Saçla uğraşan adamların kullandığı marka elbet iyidir. Kendim 4...
  11. HamsiKraker

Musluk tazyiki azaltilirmi

Bizde her musluğun altında bir vana ver ve her musluk ayrı ayrı kısılıyor. Mutfakta daha kısık diğerleri normal mesela. Lavabonun alt tarafında bizimki. Suyun düştüğü taşın altında musluğa su gelen yerde yani.
  12. HamsiKraker

BU TELEVİZYONDA HANGİ 3D FİLMLER İZLENİR?

Dostum neden bağırıyorsun?
Top Bottom