Arama sonuçları: *

1. Isofyan

TEŞHİRDEN TELEVİZYON ALINIR MI?

Alinir hocam bak biraz sorunu yoksa fiyati da iyi geliyorsa al. Biz vestel tv almistik tehsirden kac yil oldu hala calisiyor. Gecen gun bi sorun cikardi da o da uzun kullanimla ilgilidir muhtemelen. Elden alma sansin varsa elden bakip al
  2. Isofyan

Yazıcıdan bomba gibi bir ses çıktı

Kablolar simsiyah ise yanmıştır. Muhtemelen kartında problem çıkmıştır. Çok pahalı bir yazıcı değilse (çin malı vb ise) tamiri yenisiyle yakın fiyat tutar gibi yani pahalı olur
  3. Isofyan

elektirikli süpürge almak istiyorum

Model hakkında bilgim yok ama electrolux marka süpürgeyi uzun süredir memnuniyetle kullanıyoruz. 5 yıl belki de daha fazla olmuştur çekiş gücünde falan bi problem hissetmedik
  4. Isofyan

Dms 7LT Airfryer Aldım

Arkadaşlar hepinize iyi forumlar Bugün kapalı kutu dms 7lt airfryer aldım. Birkaç soru ve önerinize ihtiyacım var. İlk sorum haznesini bulaşık makinesinde yıkayabilir miyim? Parçalarına ayrılıyor mu? Kullanım kılavuzuna baktım ama pek detay göremedim. Yemekleri pişirmemi önerdiğiniz süre veya...
  5. Isofyan

Dondurucudan anlayan yardımcı olabilir mi

Ben de normal diye biliyorum. Sabitleme veya yalıtım köpüğüdür
  6. Isofyan

Airfryer tavsiyenize ihtiyacım var

2k falan normal mi hocam peki 7lt icin? Dmsler fiyatı uygun olduğu için mi tercih ediliyor yoksa kaliteli olduğu için mi?
  7. Isofyan

Peki alsam hangisi daha iyi sizce? Cosori mi Philips mi? Yoksa bildiğiniz farklı bir model var mı bunlardan daha iyi?
  8. Isofyan

Hocam tahmini ne kadar zamanda bir geliyor dms stokları bilginiz var mı? Bana da yetmez gibi geliyor ama emin de olamadım. Cosori düşündüm ama onun da büyüklerinin fiyatı tuzlu dmsye göre
  9. Isofyan

Xiomi kullanan tanıdık var ama fazla memnun değil. Gerçi bu iş modelden modele bile değişiyor. Bi baktım da amazon yurtdışına falan çok fazla model ve seçenek var. Çok karışık piyasa harbiden :D
  10. Isofyan

Hocam marka bakımından biraz daha kaliteli ve tecrübeli bir şey istiyorum aslında. Teşekkür ederim tavsiyeniz için yine de değerlendireceğim :D
  11. Isofyan

Hocam çok da beklemek istemiyor ailem tahmin var mı ne zaman düşer gibi? Veya tam olarak hangi sayfayı takip etmeliyim amazon de us gibi
  12. Isofyan

Arkadaşlar selam. 5 kişilik bir aileyiz 3 yetişkin 2 çocuk olmak üzere. Aile için bi Airfryer ihtiyacımız var. Bütce 2-3k civarı. Tahminimce 4-5 litre yeterli olur. Aklımda iki model var biri Cosori L501 birisi ise Philips Hd9255. Nays ile alacağım ve 250tl cashback olacak dolayısıyla baya uygun...
Top Bottom