Arama sonuçları: *

1. Kangalll

Merhaba arkadaşlar bu televizyon alınır mı

Bunların servis durumu nasıl acaba? Alınmaya alınır da önemli olan servis kısmı, sıkıntı çıksa muhattap olacak birileri var mı yok mu?
  2. Kangalll

ANKASTRE FIRIN VE OCAK ÖNERİSİ

arçelik ve beko'da yapı krediye faizsiz 7 taksit, diğer kartlara 5 taksit vardı, kampanya bitmediyse düşünebilirsiniz. Ben servisleri iyi olduğu için arçelik ve beko'dan yanayım. Ocak önerisi olarak da tek önerim cam ocak almayın, her şey leke yapıyor, su lekesi rahat rahat geçmiyor.
  3. Kangalll

Sakal tıraşı makine önerisi

Philips 7000 serisi bazen 1200 civarına düşüyor, denk getirebilirseniz değerlendirebilirsiniz. Kendim 7 yıldır 3000 serisi kullanıyorum, memnunum.
  4. Kangalll

Bulaşık makinesi yüzünden evi su bastı yardım

Şöyle bir kapak varsa iç kısımda onu çevirerek çıkar, filtre kısmı tıkanmışsa su oradan gider sen de filtreyi temizlersin. Tamircilik bir durum yok, zor değil. Sıkıntı orayla ilgili değilse yapacağım yorum yok.
  5. Kangalll

Ben içerideki gider kısmını kastetmiştim, dışta su boşaltma kısmı varsa önüne bir şey koyması mantıklı tabi.
  6. Kangalll

Gider kısmındaki filtre tıkanmış olabilir, alt kısmında yuvarlak kapaklar oluyor, çevirerek çıkarabilirsin.
  7. Kangalll

200 TL'yi geçmeyen tartı

a101'de yok online mağazasında vardı vardı sadece, kargo Bursa'dan geldi sanırım.
  8. Kangalll

200 TL'yi geçmeyen tartı

a101 online sitesinden honor scale 2 aldım 200 tl. Alalı 2 gün oldu gayet iyi.
Geri