Arama sonuçları: *

1. KendineMüzisyen

400tl ile elektronik ne alınır?

İşlemci soğutucu, mouse, kulakiçi kulaklık, rgb mousepad.
  2. KendineMüzisyen

Vestel U9401 görüntü gelmeme sebebi nedir?

43U9401 model televizyonu daha 1 hafta önce teslim aldık, montajlattırdık. Üzerinden 1 hafta geçti ve bu gün daha sabah düzgün çalışan TV 1-2 saattir görüntü vermiyor. Uydu kablosunun sağlam takıldığından eminim. Sesi var TV'nin fakat görüntüsü yok. YouTube'ye giriyor -girdiğini sesin gitmesi...
  3. KendineMüzisyen

Samsung 65Q60T QLED TV Alınır mı?

hd durmuyor başka televizyon bakın vereceğiniz bara az da değil 10k para iyi düşünmek lazım
  4. KendineMüzisyen

Buzdolabi tasinirken cizildi..

aşağıda ise boşver bea :D
  5. KendineMüzisyen

kitap defter koymalık tekli raf önerir misiniz

dersler vs. etrafım kitap dolu masa da kalmlik vs. her şey bulunuyor bunları koyacağım raf önerir misiniz altlı üstlü almayı düşünüyorum öyle olunca da 50-20 ölçülerde veya size göre sizin bulduğunuz ölçülerde raf önerir misiniz? tşeklrüerl
  6. KendineMüzisyen

max 600 tl süpürge önerir misiniz?

süpürge bozuldu möax 600 tl toz torbasız olması şartıyla öneri yapar mısnız günlük ev kullanımı için
  7. KendineMüzisyen

toz torbasız elektrikli süpürge önerisi yapar mısınız

maksimum 600 tl üstüne çıkamam elektrikli süpürge modeli önerisi yapar mısınız toz torbasız istiyoruz hani parasının hakkını verebilecek günlük kullanımlık bir süpürge olursa iyi olur
  8. KendineMüzisyen

4000 TL'ye Kadar Televizyon?

bence de bunu al iyi gibi duruyo
  9. KendineMüzisyen

tunex marka televizyon var uydu alıcısı alacağız açıklamayı okuyun lütfen

kaçıncı sınıf ben 9. sınıf Ahmet Rasim Anadolu
  10. KendineMüzisyen

sabah 9 öğlen 4 aras :( 1607085560 hangi sınıf okul ? hocam sen
  11. KendineMüzisyen

b benimde şimdi son ders başkıcak olm sunum ödevi vermşşti hoca bana sundurmadı ohhh
  12. KendineMüzisyen

AHAFAHFHAHA hoca görse dayak atarda neyse :D:AS:Fqweftq
  13. KendineMüzisyen

yani sen diyosun ki wifi bağlantı şeysi alıcının içinde ben ayarlardan girince wifi şifresini girip bağlanabiliyom ? doğrumu şu an dersteim :d akşama yapacam
  14. KendineMüzisyen

direkt modeme bağlı kablo mu ? 1607078648 kutuyu şimdi açtım kumanda var .d kablolar flan var kutu üstünde wifi yazıyo ama nası bağlantı kurulcak fikrim veya bilgim yok
  15. KendineMüzisyen

kanka babam almış bi arkadaşından 90 tl hdmı bağlantılı 1080p wifi bi kaç bişi daha yazıyo ben bununla inte bağlana biliyormuyum ? nası olacak wifi bağlantı usb mi lazım 1607074589 mesela yutub ,safari falan yapılıyor mu ? bi de internettekiler kumandalı verilirken bu kumandasız ve herhangi...
  16. KendineMüzisyen

tv ve uydu alıcısı model neydi kanka siizn?
  17. KendineMüzisyen

medyaya girmesi tamamıyla uydu alıcısının türüne mi bağlı hocam ? örneğin yutuba internete netflix vs. 1607025338 hiç bir şey bilmiyorum her bütçeye uygun yazar mısın ? youtubeye vs girilmesi için uydu alıcısı mı lazım ? yoksa yeni bir tv mi ?
Top Bottom