Arama sonuçları: *

1. LocutuS

Robot süpürge önerisi…

Cevabınız için teşekkürler. 1662404938 Amazon ilk tercihim. Şu an orada pahalı anlaşılan biraz bekleyeceğiz.
  2. LocutuS

Robot süpürge önerisi…

Hocam bunlardan bazıları halının püsküllü kısmına takılıyormuş. Böyle bir durum var mı? Çekiş gücü yeterli mi? Silme işleminde yerdeki lekeleri çıkarabiliyor mu? Yazılımsal sıkıntılar yaşadınız mı? Bir de batarya-şarj sorunu var mı? Teşekkürler.
  3. LocutuS

Robot süpürge önerisi…

Biz erkeklerin temizlik anlayışıyla kadınlarınki çok farklı. Sana bana görünmeyen kir toz nasılsa kadınlara görünüyor 😀 Farklı açıdan bir bilgi verdiniz teşekkürler. Çok tüketilmesi en azından rağbet gördüğünü gösteriyor. Demekki geri dönüşleri fena değil. 1662394555 Hocam siz hangisini...
  4. LocutuS

Robot süpürge önerisi…

Karı koca çalışıyoruz. Kullanan kişiler ev temizliğinde büyük kolaylık olduğunu söylüyor.
  5. LocutuS

Robot süpürge önerisi…

Merhaba arkadaşlar, 7.000-TL bütçemiz var. Piyasada birçok model mevcut. Ancak kiminin servisinde kiminin de yazılımında sorun yaşayanlar var. Hem kaliteli hem de satış sonrası hizmetleri iyi olan hangi ürünü tavsiye edersiniz? Bana şu ürün biraz mantıklı geldi. Siz ne dersiniz...
  6. LocutuS

Abdullah'ın yeni masası

Asus Rog ve Ikea birlikte oyuncu ekipmanları tasarlayıp üretiyorlar. Stoklarda göremedim.
Top Bottom