Arama sonuçları: *

1. Matt Murdock

Pc Ortamlarınızı Atın (2025)

He bir an Whatsapp ne alaka dedim .d https://www.wallpaperflare.com/elden-ring-playstation-wallpaper-yzycw
  2. Matt Murdock

nasıl yani
  3. Matt Murdock

Bunlar. Dodge Charger bu kadar pahalı olmaması gerekiyor normalde. 800-900'e falan satılıyordu bir ara...
  4. Matt Murdock

Max 6000 TL televizyon önerisi

21k'ya bunu aldık hocam ev için, eski TV'yi de ben kullanıcam. https://www.hepsiburada.com/samsung-58cu7000-58-147-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-led-tv-p-HBCV000048I725?magaza=Teknosa&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.34.5
  5. Matt Murdock

Smart olması lazım hocam Netflix, Youtube, Disney gerekli çünkü odama koyacağım. Çok da büyük olmasına gerek yok bu yüzden, 32 inç civarı kafi. 1702422826 Bunda Smart varmış, 4k diyor bu aklımda.
  6. Matt Murdock

Smart TV olsun yeterli Netflix cart curt.
  7. Matt Murdock

PC Ortamlarınızı Atın (2023)

Valla geçen yıl masa lazım dediğimde babam çilekten alıp getirmiş. Normalde oyuncu tarzı istiyorum diye niye aldın dedim ama sonradan hoşuma gitti. Şu an 6 bin falan çok artmış fiyatı fakat çok kullanışlı masa.
  8. Matt Murdock

PC Ortamlarınızı Atın (2023)

9. Matt Murdock

Ocak tavsiyesi (elektrikli mi doğalgaz mı?)

Yok hocam kafa karışmasın diye yazdım, ocak için de kavga edilmez zaten :D
  10. Matt Murdock

Sonuçta ikisinin maliyeti ve kullanımı farklı. 1695840615 Ucuzları da var ama zengin işi. Düzgünleri pahalı oluyor. Ocağı çevirince çıtırtı sesi çıkacak, elektrikli gereksiz.
  11. Matt Murdock

? Ocak türüne bağlı, çalışmaz ne demek. Tüplü de var Doğalgaz da var Elektrikli de var.
  12. Matt Murdock

Cosori 4.7 Lt mi, Cosori 5.5 Lt mi?

Evde çok kişi kullanacaksanız 5.5 litre olan hiç yoktan küçük bir porsiyon arttırır ama genel olarak 5.5 Litre bile olsa 3-4 kişilik yemek çıkmıyor. Yine de sizin bileceğiniz iş. Fazladan 25 derece yerine biraz daha uzun pişsin diyorsanız 5.5 olan kalsın.
  13. Matt Murdock

Cosori 4.7 Lt mi, Cosori 5.5 Lt mi?

4.7 Litre olanı kullanıyoruz biz, 230 dereceye kadar çıkıyor. Memnunuz. 5.5 Litre olanın özelliği biraz daha büyük olması ve telefondan kontrol edilebilmesi ama 205 derece azmış cidden.
  14. Matt Murdock

Arçelik Buzdolabı kırmızı uyarı, Acil!!

15 dk kapalı tutup açınca ses gitti. Şu an buz yapma özelliği kapalı sabaha kadar bekleteceğim. Sabah açtığım zaman buz yapmaya devam ederse sorun yoktur galiba. Ses olursa servisi ararım.
  15. Matt Murdock

Su haznesinde su var ama buz yapmayı kesti. Tahminim içinde su birikip hepsi buz buttu.
  16. Matt Murdock

Dondurucu kısmında bir sorun yok da sadece buz üretme motoru ses çıkarıyor. Şimdi tamamen fişi çektik bakalım 15 dakika sonra ne olacak.
  17. Matt Murdock

Buzdolabının buz yapma motoru bir anda pat pat ses çıkarmaya başladı, sanki duvara vurur gibi bir ses fakat geçmiyor. Ondan sonra kırmızı uyarı vermeye başladı, ben de buz yapma fonksiyonunu kapatınca uyarı gitti fakat ses devam ediyor. Ne arızası var acaba, ne yapmalıyız hiç bilmiyoruz...
  18. Matt Murdock

4K 120hz Televiziyon önerisi

Tavsiyem bu ve 144 hz. https://www.amazon.com.tr/dp/B0BJFK5NRY/ref=asc_df_B0BJFK5NRY1681345800000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0BJFK5NRY&linkCode=asn
Top Bottom