Arama sonuçları: *

1. Mithril

Hangi Android TV Box alacağıma karar veremedim, öneri?

Hocam next star 4k ile gfn denemiştim ama oynanabilir değildi maalesef. 100 mbps internetim olmasına rağmen kasmaması için ayarları düşmek gerekiyor çünkü cihazın gücü yetmiyor görüntüyü aktarabilmek için. Üstteki arkadaşın dediği gibi eski bir laptop falan daha mantıklı bu iş için.
  2. Mithril

Bendede next var hocam eve geçince denerim çalışıyormu çalışmıyormu.
  3. Mithril

Benim bildiğim apk kuruluyor ama anasayfada gözüküyor ama onuda bazı apklar ile hallediliyor.
  4. Mithril

İnat tv benim bildiğim diğer tvboxlara da yükleniyor. Hocam burda karar size kalmış artık ya birşeylerden feragat ediceksiniz yada başka bir modele yöneleceksiniz. Attığınız diğer ürünlerde güzel ancak kesinikle fiyatları gereksiz pahalı.
  5. Mithril

Hocam hiremco x6 pro bende öneririm ama eğer 4k tv niz var ise prime video ve netflix max fullhd olacak şekilde çalışıyor haberiniz olsun. Eğer bunlar umurunuzda değil ise bu 4 cihaz arasında bence en iyisi x6 pro.
  6. Mithril

Hocam ne yapmayı düşünüyorsunuz tvbox ile
  7. Mithril

Ucuza TV box önerisi

Lisanslılar 1.5k dan başlıyor. Lisanssızlarında derdi tasası bitmiyor.
  8. Mithril

Android tv box önerisi ?

Hocam böyle lisanssız cihazlar anca prime video netflix falan kullanılmıyorsa iş yapabilir ama o da fiyat ucuz olursa. Kesinikle bu para verilmez bu ürüne. Sanırım birde usb hub almak lazım onun ve type c olması lazım o yüzden ona da iyi bi para bayılmak lazım
  9. Mithril

Android tv box önerisi ?

https://www.pttavm.com/start-4k-tv-box-p-822845020?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.28.5
  10. Mithril

Android tv box önerisi ?

Hocam acaba o takılma kumandanın çekmemesinden falan olabilirmi? Benimde eski tv box da oluyordu kumandayı yakınlaştırınca çözülüyordu. 1711629906 F/P olarak bence piyasadaki en iyi cihaz next bence. Bende next aldım.
  11. Mithril

Android tv box önerisi ?

Çok Hocam pahalıya almışsınız hocam. Bende aldım daha kargoda acaba artı eksiklerinden kısaca bahsedermisiniz hocam? 1711629190 Çok hocam pahalıya almışsınız hocam. Bende aldım daha kargoda acaba artı eksiklerinden kısaca bahsedermisiniz hocam?
  12. Mithril

Android tv box önerisi ?

2. Nesil daha ucuzken 1. Nesil önermek? Mi box ile ilgili gerçekten çok fazla iyi yorum ama kötü yorumda azımsanmayacak kadar fazla. Gerçekten harici bir klavye mouse takamıyornuyuz?
  13. Mithril

Android tv box önerisi ?

Hocam android tv yazan sizsiniz valla xD
  14. Mithril

Android tv box önerisi ?

Umarım öyledir xD.
  15. Mithril

Android tv box önerisi ?

Hocam tüm cihazlar birbirinin aynısı açıkcası. Genel olarak işlemciler aynı çevredeki donanım değişiyor. Next star 4k falan alabilirsiniz hocam o kadar çıkmaya gerek yok bence. 1711626225 Android tv den kasıt tv box değilmi?
  16. Mithril

Rgb led ampul önerisi

Kendi odamın direk duyuna takacağım için sarı ışık benim için önemli diğer renkleri zaten anbiyans ışığı için kullanacağım. 1629891094 Osram diyorsunuz yani.
  17. Mithril

Rgb led ampul önerisi

Sarı ışığı güçlümü acaba çünki genel olarak sarı rengini kullanacağım. Fotoğraf çekme şansınız varmı? Hb de bundan daha ucuz ürünlerde vardı memnun olan baya kişi vardı onlardan biri ile osramın arasında çok fark varmıdır?
  18. Mithril

Rgb led ampul önerisi

Beyaz veya sarı ışığını normal ampul gibi kullanabileceğim diğer renkleride birnevi anbiyans ışığı gibi kullanabileceğim bir ampul arıyorum. Ne önerirsiniz. Bütçem 80 ama daha ucuz olursa güzel olur bu arada hb den olmalı.
  19. Mithril

Sizce Hi level televizyon almaya değermi?

bende smart tv si iyi diye biraz hi level e yöneldim yoksa sunny e kayıyordum. hı leveldede kafamda ne kadar gider saçma sapan bir arza falan alırmıyım soruları var.
  20. Mithril

Sizce Hi level televizyon almaya değermi?

bilmiyorum link çalışmıyor
Top Bottom