Arama sonuçları: *

1. Moonlighter

Klima ve Serinleme Çözümü Arıyorum

Çok sıcak havalarda tavan vantilatörü kurtarmıyor hocam. Bizim evin de belli odalarına taktık ama yazın kurtarmıyor. Hiç yoktan yine iyidir ama bu sıcaklarda tatmin etmiyor. En temizi klima.(Balıkesir)
  2. Moonlighter

ROBOT SÜPÜRGE ALACAĞIM BÜTÇE 12K

Ben aldım hocam bu konuşmalarımızdan sonra lakin kaç aydır kullanıyorum bir sorunumuz var mob ve süpürme işlemlerini yaparken haritada halıyı işaretlediğiniz alanlarda malesef ki hiç bir şekilde temizlik yapmıyor. Bu sorun yazılımsal bir sorun ve kaç ay oldu hala düzeltmiyorlar. Mob yaparken ya...
  3. Moonlighter

Xiaomi Vacuum S10t mi yoksa S10+ mı

Arkadaşlar bu iki süpürge arasında kaldım lütfen bana yardımcı olur musunuz. Kimisi s10t çok güçlü onu al derken kimisi de s10+ daha yeni teknolojiye sahip moblama özelliği çok iyi diyor ama beni en az üzecek olan hangisi sizce.
  4. Moonlighter

teşekkürler dostum, tamamdır ona bulaşmam <3 1696566101 Tamamdır hocam bu konuda da uyarılarınızı dikkate alarak satın alacam inşallah. Eğer çevremde ki teknosa, vatan vs.. satıyorsa oradan alacam s10+ ama yok ise internetten uygun güvenilir bir yerden satın alacam.
  5. Moonlighter

Teşekkürler hocam yorumunuz çok samimi geldi o yüzden ben de alıyorum teşekkürler bunca yıllık tecrübelerinizi yazdığınız için <3
  6. Moonlighter

Arkadaşlar anneme robot süpürge alacağım ama ben hep bunun hype shit olduğunu düşündüm bundan dolayı annemi oyaladım uzun zamandır lakin kadın çok istiyor kıramadım alayım bir tane diyorum. Çevresinde kullanan arkadaşları memnunlarmış baya 12k kadar para ayırmayı düşündüm ama olurda 2-3k üstünü...
  7. Moonlighter

Mikrodalga fırın 1600 TL altında

1 ay önce aldım işimi görüyor bendeki beyaz olanı bu mikro dalganın eksi yanları ve bence ucuz olması sebebi programlar yok diğer samsunglar gibi manuel döndürerek ayarlıyoruz her şeyi şahsen 500 lira verip hazır programlılardan alırdım şimdiki aklım olsa ama yemek ısıtmak için buz çözmek için...
Top Bottom