Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

Beyaz Ankastre önerisi

35k bütçemiz var, ne önerirsiniz? Baştan mutfak yaptırıcaz, beyaz renk istiyoruz.
  2. RevenKalr

Bime gelen traş makinesi alınır mı?

Dostlar bimdeki fakiri aldım, normal ucu 0 almıyor hafif kirli bırakıyor ama iş görür yine. İnce detay başlığı var o direkt sıfır alıyor, yüzüm bebek poposu gibi oldu bayadır böyle kesmemiştim😅 İçinde bir sürü aparat, uç var. Şarjı da hızlı doluyor. İlk bakışa göre güzel ürün
  3. RevenKalr

Hocam tr1515 hem çok ucuz hem çok hızlı şarj oluyor hem uzun süre gidiyor? neden o kadar ucuz? 0 a yakın alır mı, kısa sürede bozulur mu bunu mu alayım fakiri mi, diğer attıklarınız da uzun sürede şarj oluyor. Hızlı şarj olan bir şey istiyorum
  4. RevenKalr

Hocam sakal bıyık ve vücut kılları için, oneblade alacaktım ama 8 saatte şarj olması yüzünden vazgeçtim 1728545828 Geçen forumda yanında aparatlarıyla 1000 liraydı sanırsam ekleme: https://www.amazon.com.tr/dp/B0C2877GJS?tag=akakceprime-21&psc=1
  5. RevenKalr

Fakiri iyi diye biliyordum ben, özellikleri hoşuma gitti bi alıp deneyeyim o zaman
  6. RevenKalr

özellik olarak iyi gibi geldi, alınır mı?
  7. RevenKalr

Televizyona pc/ps takinca kanallar bozuluyor

Arkadaslar televizyona hdmi ile birsey baggladigimda tv kanallari degisiyor, 1 e bastigimizda 4000 lere falan atiyor. Sebebinin bunla alakali olmayacagini dusunuyordum ama ne zaman ps yi veya playstation ı tv ye baglasam boyle oluyor. Tv modeli philips 55pus6412/12
  8. RevenKalr

15k bütçe Televizyon önerisi

Arkadaşlar dayım televizyon almak istiyor, bana Onvonun 65inç lik modelini alayım mı diye sordu. Daha önceden onvo tv kullandım çok kaliteli değildi, 42 inçlik modeli. O yüzden bi buraya sorayım dedim. bütçe 15k . ama 15k altı olursa da güzel olur. Ne önerebilirsiniz bu fiyat bandında?
  9. RevenKalr

Kahve makinesi onerisi

Teşekkürler hocam sipariş ediyorum bunu :peepokalp:
  10. RevenKalr

Kahve makinesi onerisi

Annem kahve makinesi almak istiyor, 1500 liraya hem turk kahvesi hem sutlu kahve vb. yapabilecegimiz bir makine onerebilir misiniz?
  11. RevenKalr

Hediye termos onerisi

Ben de ettim hocam, teşekkürler öneriniz için :)
  12. RevenKalr

Hediye termos onerisi

Alayım mı bunu hocam?
  13. RevenKalr

Hediye termos onerisi

350Tl civarina hediye olarak alinabilecek bir termos var mi arkadaslar? Altina olursa daha iyi olur.
  14. RevenKalr

400 TL butce fön makinesi önerisi

Aklimda powertec tr 701 veya 901 var. Ne onerirsiniz?
  15. RevenKalr

Annem ocak önerisi istiyor

bunu alayım geçeyim o zaman 1679513533 Anne isteğini geri çeviremezdim sonuçta :D Vardır belki bilen 1-2 kişi
  16. RevenKalr

Annem ocak önerisi istiyor

Merrhaba arkadaslar, bu cuma Bim e soyle bir ocak geliyormus Annem buraya sormami rica etti, bu butcede bilinen kaliteli bir ocak var midir yoksa bim e geleni alalim mi? Simdiden tesekkur ederizz
  17. RevenKalr

Onvo tv alinir mi? Akilli tv olmayan modelini almak mantikli mi?

Ben 42” akilli tv olan modelini aldim malzemesi plastiği çok kaliteli değil uygulamalar arasi gecis te yavaslayabiliyor ama cok ust duzey bi tv olmadigi icin normal. Ekran kalitesi guzel renkleri fena degil. Sesi de film moduna mi ne alinca guzel oluyordu. Dizi falan izledim netflixten...
  18. RevenKalr

İlaçlama Pompası Hangisi İyi Nereye Sorabilirim?

bunu nereye sorabilirim ki
  19. RevenKalr

İlaçlama Pompası Hangisi İyi Nereye Sorabilirim?

https://ty.gl/ib184csqpn Arkadaslar dayim a ilaclama pompasi alacagiz ama anlamadigimiz icin birilerine sormak istedik. Bu forum teknoloji forumu oldugundan bilen cikar mi bilmiyorum ama ben yine de sorayim. Bu attigim sadece bir ornek 300 tl civarinda elektrikli veya benzinli olmayan mekanik...
Top Bottom