Arama sonuçları: *

1. Robin Buckley

Samsung Televizyonum internete girmiyor

Samsung Televizyonum internete giremiyor. Televizyon modelim UE43NU7100. Youtube a, netflixe veya farklı bir uygulamaya girdiğimde "Samsung sunucularına bağlanamıyor, lütfen tekrar deneyin" ve "ısp blocking servisi" ve "Ağ hatası 202" diyor. Bir türlü giremiyorum ne yapmam gerekiyor lütfen çözüm...
  2. Robin Buckley

Duvar rafı nereden bulurum

Eline sağlık
  3. Robin Buckley

Duvar rafı nereden bulurum

Marangoz olan veya mobilya satan her yerde vardır
  4. Robin Buckley

AKIM KORUMALI PRİZ ÖNERİRMİSİNİZ?

Tunçmatiklere bakabilirsiniz
  5. Robin Buckley

Yazıcım kağıdı içine çekmiyor

70 tl idi en son 8 ay falan oldu
  6. Robin Buckley

Normalde alıyordum internetten, direkt yeni toner alıyordum ama en son doldurtiyim dedim ve pişman oldum. Doldurunca kağıtlar hep lekeli çıkıyor şimdi bu tonerde bitmek üzere bitince internetten alıcam
  7. Robin Buckley

Samsung xpress mono m2020 model yazıcım var. Eskiden kağıdı koyduğumda direkt kendisi içine çekip yazıyordu, şimdi kağıdı koyuyorum ama içine çekemiyor, çekmesi için ben elimle ittiriyorym sorunu ne olabilir? Ne yapmam lazım
  8. Robin Buckley

8000 Bin TL ye kadar televizyon önerisi

Lg ve Samsung kullandım ben kendim 2 tv markası da çok iyiydi, Samsung yn arayüzü sade güzel ama ben lg nin arayüzünü daha çok sevdim
  9. Robin Buckley

8000 Bin TL ye kadar televizyon önerisi

Philips bence 1648142771 Ama arayüzü, kanal değiştirme süresi vb yi de inceleyin. Bilgim yok o konuda. Sadece özelliklerine göre Philips gibi. Fakat dediğim gibi kanal değiştirme süresini vb inceleyin. Ve internetten alacaksanız genelde tvler horoz lojistik diye bir şirketle geliyor. Biz...
Top Bottom