Arama sonuçları: *

1. S

Tıraş makinesi önerisi

Ben kullanıyorum memnunum açıkçası iyi ki almışım diyorum kadar sizin.
  2. S

Tıraş makinesi önerisi

https://www.hepsiburada.com/xiaomi-enchen-blackstone-c-sarjli-tras-makinesi-pm-HB00000O26IR Kullanıyorum.Öneririm.Jilet ile kesmiş gibi oluyor.Kendi haznesi var kestiğin kısmı oraya alıyor bence gayet iyi bir özellik.Ancak çene altını biraz zor alıyor gibime geliyor veya ben alamıyorum.Onun için...
  3. S

Tıraş makinesi önerisi 100-150tl

Bugün kargo geldi ve test ettim 2-3 gün önce önce ki tıraş makinem ile tıraş olmuş o biraz bıraktığı için 2-3 gün de biraz daha uzadı,sipariş ettiğim makine o büyüklükte ki sakalı bile kesti gerçekten aşırı iyi bir makine.Çok ince bırakıyor jilet ile aynı diyebilirim.Öneriniz için tekrar çok...
  4. S

Sanırım Xiomi olanı alıcağım umarım güzeldir.Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  5. S

Kullandığınızın da linkini atabilir misin çok aşırı fark yoksa fiyat olarak.
  6. S

Yorumları okudum kesimine iyi diyorlar ancak bir kaç kişi de sivilce çıkartmış sanırım.Siz kullanıyor musunuz.
  7. S

Merhaba sakal bıyık kesmek için tıraş makinesi arıyorum şuan kullandığım biraz kalın kesiyor ve sivilce çıkartabiliyor onun için yenisini almayı düşünüyorum.Jilet gibi kesicek çok ince kesicek bir makine arıyorum bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
  8. S

TRT 4K şifreli olmuş galiba

en net olarak nereden izleyebiliriz maçı TRT1 de görüntü kalitesi biraz düşük internet üzerinden
Geri