Arama sonuçları: *

1. S

Köy için elektrikli ısıtıcı Önerisi

Köye gittiğimiz zaman otururken mesala sürekli yanar yatana kadar yatınca kapatılır tabi nolur nolmaz die
  2. S

Köy için elektrikli ısıtıcı Önerisi

Merhaba arkadaşlar köy için elektrikli ısıtıcı bakıyoruz bilenler bilir köy de soba nin bulunduğu ortam alev alev olur kapi açılınca hemen buz kesilir onun için bir elektrikçi ısıtıcı almak istedik bir odayı guzelce istisim yeter ona göre 2 tane alsam bana yeter
  3. S

Tıraş makinesi önerisi 1-1.5k civarı

Hocam o güzel alıyor mus ama tam sinek kaydı alamıyormus arkadaş fotoğraf atti ondan almayı düşünüyorum sizce 1733945821 Saaolasin hocam
  4. S

Saolasın hocam
  5. S

Eyvallah saolasın
  6. S

Philips 3000x yukarda arkadaşla bu nu konuştuk sizce bu nasıl
  7. S

Hocam bunlar genel anlamda sakalı saçı almak için sinek kaydı jilet tarzı alanlardan bakıyorum yine saolasın
  8. S

Hocam sakalı vs. Nasıl alıyor birde sakal üstünde oluyor ya göz altı yanak cevresinde ince tüyler onları da alabiliyor mu sonra 3 bıçağı var galiba yanında bicak veriyorlarmo bıçakları kaç ay dayanıyor sonrasında 3 bicak kaça mal oluyor kullanmı zormu senin söylemek istediğin varsa birde iyi...
  9. S

https://www.vatanbilgisayar.com/philips-x3021-00-3000x-serisi-islak-ve-kuru-sarjli-tiras-makinesi.html bunu buldum ilk attığınız la aynı galiba
  10. S

Saç için de yazıyor hocam sadec yüz bölgesi için sakal ve sakal üstü İnce tüyler için sinek kaydı alabilecek bir model düşünüyorum 1733914213 Özelkikle tam sıfır jilet traşı ayarında denilerek aldık ama sıfır olmuyor,Ama kullanımı rahat şöyle bir yorum var fiyatı 1.600 lere flan çıkarırsam ne...
  11. S

Merhaba arkadaşlar tıraş makinesi önerisi yapabilir misiniz bütçe 1. 1.5k arası sadece yüz için istiyorum ve jilet gibi almasını 2 günde bir jilet vuruyorum ve cilt için de pek iyi olurmuyor bu ondan dolayı jilet gibi almasını tüm yüz için özellikle yanak tarafındaki ince tüyleri bile jilet...
  12. S

Kombi deki bu sorun nedir

Teşekkür ederim bugün utsa gelicek
  13. S

Kombi deki bu sorun nedir

Arkadaşlar kombi herhangi bir arıza göstermiyor fakat sicak su vermiyor ve petekler ısınmıyor daha bu sabah çalışıyordu ne olabilir sorun
  14. S

sıfıra yakın tıraş makinesi önerisi

Böyle bir traş makinesi için ne kadar bütçe yeterli olur
Top Bottom