Arama sonuçları: *

1. SemihÖzdoğdu

10-15K arasında TV önerisi

Anladım. Bende mutfak gibi bir yer için düşünüyorsanız daha küçük olabilir diye düşünmüştüm. Bu televizyonun 55 inç versiyonunu kullanıyoruz ve memnunuz. Gayet tatminkar bence bu bütçede. Ben ayriyeten inat tv vs kurdum...
  2. SemihÖzdoğdu

10-15K arasında TV önerisi

Kaç ekran bir televizyon istiyorsunuz ? Biraz daha detay verirseniz iyi olur.
  3. SemihÖzdoğdu

TV önerisi lütfen kafam 1milyon oldu...

Kronik sorunlarını çok bilmiyorum hocam kusura bakmayın. Mağazada ellerinde teşhir ürünü görmüştüm ve baktığımda görüntü olarak benim kullandığım TCL'den çok daha iyi bir görüntü vardı.
  4. SemihÖzdoğdu

TV önerisi lütfen kafam 1milyon oldu...

55 inç düşünürseniz bunu önerebilirim. https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-philips-55pus8007-4k-ultra-hd-55-140-ekran-uydu-alicili-android-smart-led-tv-fiyati,2048422784.html TCL televizyonun attığınız modelin 55 inç olan versiyonunu kullanıyorum, şuanlık memnunum. İlk geldiğinde...
  5. SemihÖzdoğdu

3000 TL Televizyon Önerisi

Önerileriniz için teşekkür ederim. Böyle bir televizyon buldum sizce alınır mı ? Attıklarınızdan biraz daha iyi gibi sanki tam hakim değilim bu konulara. Toshiba 32ll3c63dt.
  6. SemihÖzdoğdu

Hocam 600 lira bütçe artacağını sanmıyorum. 100 lira falan artabilir belki. 1660771190 Hocam Full hd değil sanırsam bu televizyon. Görüntü kalitesi kötü olur sanki. Farklı öneriniz var mı ?
  7. SemihÖzdoğdu

Dostlar bütçe max 3000 Tl. Aradığımız özellikler Smart Tv ve min 32 inç olması. Dayanıklı, kaliteli uzun süre götürebilicek Tv önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim.
  8. SemihÖzdoğdu

A 101'den televizyon alınır mı? (TOSHIBA)

Lg gerçekten aşırı dayanıklı ve kaliteli bir marka televizyonda bence. Yaklaşık 11 senelik lg televizyonumuz vardı ve bundan 4 5 ay önceye kadar sorunsuz kullanıyorduk. Bana kalırsa almışken iyi bir şey olsun, baktıkça bakası gelir insanın televizyona. Tabii bütçe meselesi biraz da, toshiba da...
  9. SemihÖzdoğdu

Televizyon Fabrika Ayarlarına Döndürürsem kanallar gidermi ?

hocam kanallar sıfırladiktan sonra gözükmüyor onları aratıp geri nasıl getiriyoruz bilmiyorum açıkçası.Simdi videolara bakıyorum.Yoksa korkulacak bir şey yok :)
  10. SemihÖzdoğdu

kayıtlı tüm bilgiler silinecek diyor.Birsey anlamadım,diğer arkadaşlar yardımcı olur ins.
  11. SemihÖzdoğdu

arkadaşlar Grundig smart TV li televizyonumuz var ilk geldiğinde Netflix girebiliyordum.Ancak 2 haftadan beri Netflix gözükmüyor.Televizyonu fabrika ayarlarına döndürursem kanallar gidermi ? Yani kanal yerlerini vs değiştirmiştim onların sırası bozulur mu ?
Top Bottom