Arama sonuçları: *

1. StrangerIX

OLED TVlerin ÖMRÜ???

Kullanıma göre değişir ama benim bildiğim ağır kullanımda bile yeni jenerasyon modeller 4-5 sene gidiyor rahat. İdeal kullanımda asıl ömürleri 7-8 senedir maksimum diye düşünüyorum (OLED tv redditte biraz gezin 4-5 sene önce alınmış oledlerde panel daha yeni yeni ayrılmaya ve ölmeye başlıyor ve...
  2. StrangerIX

Tcl Televizyon Satarken Bize Neden Fahiş-Kazık Fiyat Uygulanıyor?

Hocam karşılaştırmalarına bak derim. Ben sadece C8K'ya bakabildim. Diğer modelleri bilmiyorum.
  3. StrangerIX

Tcl Televizyon Satarken Bize Neden Fahiş-Kazık Fiyat Uygulanıyor?

Shitpost gibi muhabbet dönmüş post altında. Belli başlı sebepleri vardır, bazılarını biz bilemeyiz, anca tahmin ederiz (vergi, gider, özel fiyatlandırma vs.) Marka ürününü daha fazla satmak isterse bu pazarda zaten fiyat kampanyasıdır, bundle dır, reklamdır yapar. TCL onu yapmak yerine alt...
  4. StrangerIX

TOD için TV Box Önerisi

O zaman dediğim gibi Apple TV bulabilirsen sarı site üzerinden ikinci el ona bakabilirsin. Tv box olarak Xiaomi pek önermiyorlardı diye biliyorum. Next'in 4k olanı vardı onun yorumlarına bir göz gezdir. Telefonda niye an be an hocam peki o garibime gitmişti benim. Özellikle orada yayın...
  5. StrangerIX

TOD için TV Box Önerisi

Şimdi buna hiçbir türlü çözümün yok. Bunun tek çözümü garip bir cevap olacak ama telefondan izlemek. Telefonda nedense gecikme 0. İnternet sitesinde 15-20 saniye arası. TV uygulamasında da 20-30 saniye arası. Ne denediysem ben de çözüm bulamadım buna. Yeni Apple TV çıksın onda bir de denemek...
  6. StrangerIX

Samsung 65S90C pikseller patlamış

Benim buradaki servisin de genel hızı bu şekilde ama bazı yerlerde çok daha sorunlu olabiliyor. Ellerinde yoksa yenisiyle gelirler gibime geliyor.
  7. StrangerIX

Samsung 65S90C pikseller patlamış

Güzel bilgilendirme olmuş. Ben de yeni gördüm bunu. Geçmiş olsun diyelim. 1768310751 Zor değildir aslında da biliyorsun markaları birkaç takla denerler, ona rağmen olmuyorsa iyi tamam al yenisini derler.
  8. StrangerIX

20-30K Arası Robot Süpürge Önerisi

Ben her gün çalıştırıyorum. Sadece bazen giremediği köşelere, kapı arkalarına vs. ekstra süpürge çalıştırıyorum o da haftasonu yapıyorum. Sizin evi nasıl temizlediğinize göre değişir.
  9. StrangerIX

20-30K Arası Robot Süpürge Önerisi

Hayırlı olsun öncelikle hocam. Süpürme + Paspas aynı şekilde devam etsin. İstasyona dönmeleri azaltabilirsin varsa öyle bir ayar. Her istasyona döndüğünde toz torbasını boşaltma ve paspas yıkamayı açabilirsin. Bende bu tüm ev temizliğinde 20-25 dakikada bir oluyor. Tüm ev temizliği 80 dakika...
  10. StrangerIX

Roborock s8 max v ultra alınır mı ?

https://vacuumwars.com/compare/dreame/dreame_x40/?compare=dreame-dreame_x40-vs-roborock-roborock_qrevo_master Buradan karşılaştırdım da, özellik olarak ne kadar X40 üstünmüş gibi dursa da hem şarjı metrekareye göre daha fazla bitiyor hem de navigasyonda zayıf. Yine performans olarak yakın...
  11. StrangerIX

Solüsyonda koku çok yok ondan rahatsız etmez. İstasyon temizliğini haftada 1 yapıyorum ben ama 2 haftada 1 daha uygundur.
  12. StrangerIX

Solüsyon suyunu diyorsan baya bir gidebiliyor bizimki daha yeni bitmek üzereydi, yenisini aldık. Normal hazne suyunu diyorsan su sıklığı ortadayken 5-6 temizliğe gidiyor 85 metrekareye. Genel temizlik için bir hayli yeterli. Paspas kokusu paspası sıcak yıkayıp temizlediğinden yapmıyor. O modu...
  13. StrangerIX

https://www.hepsiburada.com/roborock-q-revo-master-cop-istasyonlu-akilli-robot-supurge-beyaz-p-HBCV00007I55KH?magaza=Hepsiburada&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.56.1 Zamanında ikisini de karşılaştırmıştım. Gram farkı yoktu genel performans ve temizlik olarak. Fiyat...
  14. StrangerIX

Bence mümkün değil hocam bu fiyattan. Ederi 40k zaten maksimum.
  15. StrangerIX

Hocam kaç odalı eviniz var sormamı mazur gör :kekw: 300 metrekare mi o.O2 1 yıl gitmez bence o kadara ya, yine de deneyin zaten özel deterjan haznesi var makinanın da sonuçta paspas yıkamaya falan da dönecek düzenli aralıklarla, merkezi bir yere yerleştirmenizde fayda var süpürme şarj süresi için.
  16. StrangerIX

Metrekareye ve temizlik sıklığına göre değişir o. 1762958590 Benim robot da 2024'te vardı aldığım saniye yenileri çıktı üstüne listeden kovuldu dsdfdsf
  17. StrangerIX

Hayırlı olsun hocam. İki model de üzmeyecektir, kenar temizleme olarak belki sorun yaşayabilir eski tip paspas olduğundan ama onda da sonik baskılama var o da avantaj sayılır.
  18. StrangerIX

Hepsinde kullanabiliyorsun. 1762956086 büyük eşikler varsa evet onun dışında 10mm kalın halılara bile yeterli. 1762956158 İkisinde de bu arada telefondan yüzeye göre süpürme veya temizleme ayarlanabiliyor. Roborock uygulaması baya iyi o konuda.
  19. StrangerIX

Buradaki modellerin hemen hemen çoğu dönen paspas kullanıyor. O senin düz daha başarılı dediğin modellerde de düz rulo kullanıyor. Düz hale göre daha iyi olduğu için. https://vacuumwars.com/vacuum-wars-best-robot-vacuums/ Düzlerde rulo dışında maalesef hiçbiri dönen ikili paspastan daha iyi...
  20. StrangerIX

Nerede gördün bunu? Var mı bir kaynağın merak ettim.
Geri