Arama sonuçları: *

1. Touoa

sıfıra yakın tıraş makinesi önerisi

https://amzn.eu/d/5qQLYrQ Kullanıyorum, gerçekten sıfıra yakın alıyor.
  2. Touoa

OFİS İÇİN EV EŞYASI ÖNERİSİ

Hem istediği gibi olur, hem daha sağlam olur. :)
  3. Touoa

OFİS İÇİN EV EŞYASI ÖNERİSİ

L masaların kendileri pahalı oluyor 2 masa alıp birleştirebilirsin ya da yaptır direkt.
  4. Touoa

Otomatik tornavida önerisi yapar mısınız?

Otomatik tornavida önerisi yapar mısınız? Bilgisayar sökme, telefon sökme gibi şeylerde kullanacağım.
  5. Touoa

1000 liraya kadar kitaplık önerir misiniz?

1000 liraya kadar kitaplık önerir misiniz?
  6. Touoa

PC Ortamlarınızı Atın (2023)

SİSTEM: Ekran kartı : colorful 4080 İşlemci : 7800x3d Anakart : MSI b650 gaming plus wifi PSU : Corsair hx1200w Ram : gskill ripjaws 2x16 6000mhz Soğutucu : Deepcool ls720 Kasa : Corsair 5000x Ekstra 3 adet Thermalright TL-c12c-s fan. Ssd : 2tb wld EKİPMANLAR Monitör 1 : dell g3223d Monitör 2 ...
  7. Touoa

Geçen ki attığım biraz kötüymüş şimdi daha iyi oldu :D
  8. Touoa

Özelliklerini de yazayım merak eden olursa. SİSTEM: Ekran kartı : colorful 4080 İşlemci : 7800x3d Anakart : MSI b650 gaming plus wifi PSU : Corsair hx1200w Ram : gskill ripjaws 2x16 6000mhz Soğutucu : Deepcool ls720 Kasa : Corsair 5000x Ekstra 3 adet Thermalright Tl-c12c-s fan. Ssd : 2tb...
  9. Touoa

1000-1500 liraya kitaplık önerisi

https://www.vivense.com/ruum-store-by-dogtas-vega-kapakli-kitaplik-mese-modeli.html?ref=akakce&v=1.1.8 bunu gördüm gözüme hoş geldi biraz. Çok kitap okuyorum ona göre öneri yaparsanız sevinirim.
  10. Touoa

Bu traş makinasıyla bacak alınır mı?

Kıl azaltma yapıyor mu? Birde gözünüzden yaş getirtir bu :D
  11. Touoa

İnverter Klima Patlarmı ?

Klima patladığına hiç şahit olmadım, yani bu tarz şeyler için aşırı şanssız olmak gerekiyor.
  12. Touoa

Samsung 65Q60T QLED TV Alınır mı?

Alacakken tam bir şeyler al kaçınma, ileride pişmanlık yaşayacağına öylesi daha iyi olur.
  13. Touoa

3D yazıcı önerir misiniz?

3D yazıcı önerir misiniz? Kullandığınız , çevrenizde kullanan veya gerçekten bilgi sahibi olduğunuz şeyleri önerirseniz sevinirim. /
Top Bottom