Arama sonuçları: *

1. VeVx

8kg çamaşır Makinesi öneri

sahibinden veya letgoda falan iyi bulunuyor ben öyle bulmuştum ikinci el. İkinci el beyaz eşya satan yer olursa bozulursa yardımcı da olurlar. Baştan konuşursun. 0 istersen internetten sipariş ver özel bir bilgim yok ama görürsem yazarım. :)
  2. VeVx

Kombi önerisi 70 metre kare eve Kombi önerisi özellikler vs.

Eskiden kaldığım bir evde 1+1 eca proteus vardı ama tam modelini bilmiyorum. 2 yıl boyunca ısınmada hiç bir sorun yaşamamıştım. Ama göstergeleri bozulmuştu eski sistem ibreler vardı üstünde. Arada basıncı düşüyordu su basıyorduk düzeliyordu çalışmaya devam ediyordu. :) Çok bilmiyorum ama aslında...
  3. VeVx

Hocam cevabın için çok teşekkür ederim. Yılbaşı gibi eve geçeceğiz inşallah ev yeni olacak petekler de yeni olur herhalde tokide. Bütün servisleri araştıracağım Çanakkale'de hangisi iyi vs. Bilgi verdiğiniz için çok teşekkürler. Farklı bir soru olursa belki rahatsız ederim şimdilik çok teşekkür...
  4. VeVx

Anladım hocam önerin için çok teşekkür ederim. Bende Çanakkaledeyim ve ev ücra rüzgar alan bir yerde ayrıca söylediğim gibi kuzeybatı cephe o yüzden 24 kw bana uygun gibi düşünüyorum. Detaylar için çok teşekkürler. Benimde aklımdaki fiyat aşağı yukarı böyle. Ama bayi peşin fiyatına taksit...
  5. VeVx

Hocam öncelikle çok teşekkürler yorumun için yaşadığım ve gireceğim ev Türkiyenin en kuzey enleminden birinde yani güneye göre nispeten daha soğuk olacak ve kuzey batı cephe o nedenle 24 kw lık garanti olsun diye düşünüyorum ve evet artık tam yoğuşmalı olması gerektiğini düşünüyorum. Bu bilgiler...
  6. VeVx

sağol hocam çok teşekkürler
  7. VeVx

anladım hocam çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için allah razı olsun 1750110395 Öyle diyorlar hocam bilgi verdiğin için çok teşekkürler. Tam farkı bilmiyorum ama öğreneceğim
  8. VeVx

hocam ben de öyle düşünüyorum şimdiye kadarki oturduğum evlerde bu iki marka vardı çok memnun kaldık servisleri de kolay ulaşılabilir.
  9. VeVx

Anladım önerin için çok teşekkür ederim hocam bende inşallah bütün önerileri toplayacağım bakalım benim için en ideal 24kw gözüküyor yoğuşmalı olması idealmiş bakalım daha neler öğreneceğim :)
  10. VeVx

Bende termostat ile birlikte kullanırım da buderus logomax marka modelleri gördüm daha. Daha önce hiç görmediğim bir markaydı acaba güvenilir mi servisi vs. olarak da.
  11. VeVx

tavsiyen için çok teşekkür ederim.
  12. VeVx

Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi İnşallah 2026 ocak'da teslim edilecek toki evim var. 70mt2 2+1 ev olacak kombi bakıyorum. Neredeyse hiç anlamam. Bu işten gerçekten anlayan birileri yazarsa çok sevinirim çok sevaba girer. Çünkü kısmetse uzun uzun yıllar kendi evimde kullanacağım. Taksit...
  13. VeVx

Sinekkaydı traş makinesi önerisi

arkadaşlar benimde ihtiyacım var konu hakkında daha fazla öneri var mı? Makinelere sinek kaydı yapamıyor diyorlar. Yuvarlak uçlu pahalı olanlar yapabiliyor mu?
  14. VeVx

🔥 En son ne aldın? ETKİNLİĞİ ( 2025 ) 🔥

İki ucuz kutulu bilgisayar parçası koleksiyon için diğeri yeni ekran kartım :)
Geri