Arama sonuçları: *

1. V

Televizyon alacağım 60-120 hz olması çok fark eder mi ?

Şikayetvar da sorun olmayan yok gibi. Fiyat performans arıyoruz, umarım kimse servislik olmaz a ya da b firma farketmez.
  2. V

Vardır muhtemelen, ben tcl düşük fiyatlısini aldım bugün 13.999 a. Eski tv LG idi mercekler düştü o yüzden LG den soğudum. Tabi yeni nesiller nasıldır bilemiyorum sanırım o açığı kapatmışlar ki şikayet yok gibi.
  3. V

Bu fiyat aralığında 120 altına düşmen iyi olmaz. Oled olabilir.
  4. V

Tcl tv 50 v6bgtv nasıldır?

Bu ürün nasıldır acaba? B https://app.hb.biz/6p4DfWoJghf3
  5. V

DIJITSU MARKA TV ALINIR MI

Tcl varken şahsen ben almam. 65 incler 20 küsurlerde. Araştırmakta fayda var.
  6. V

Adana için klima önerisi .

1 senedir baymak 12 lik kullanıyorum, dediği gibi soğutması çok iyi. Bu arada 12 bine almıştım şuan 26-27 yazmışlar. 9 Luk takip ediyorum bir tane daha alacağım ama kışın alırım hem uygun oluyor hem ertesi gün gelip kurarlar.
  7. V

Adana için klima önerisi .

Mitsubishi, Daikin bu alanda rakipsiz ama fiyatları maalesef uygun değil
  8. V

Klima ve Serinleme Çözümü Arıyorum

Adanaliyim burda klima harici her şey boş. Nefes aldırmıyor.
  9. V

Klima ve Serinleme Çözümü Arıyorum

Klimalar yoğunlaşma yaptığı için su gideri olması lazım. Diğer türdeki klima varı ürünler bana göre pek faydası olmuyor.
  10. V

HANGİ KLİMA MANTIKLI?

Baymak 12 lik aldım çok memnunum
  11. V

ÇAMŞIR KURUTMA MAKİNESİ TAVSİYESİ

Hoover takip ediyorum Hepsiburada dan, geçen bu Kasım indirimi başladığında 10900 idi almadım şimdi 13900 . Bekliyorum bakalım düşerse yine alacağım...
  12. V

Klima Önerisi VESTEL/BAYMAK

12 lik al geç 12 300 e almıştım ben şuan artmış sanırım.
  13. V

Hafta sonundan beridir kullanıyorum. Soğutması iyi bence. Adana sıcağında performansini göreceğim. Bilgisayarın olduğu odaya eski 18 Lik klimayı taktım kutuplarda gibiyim ama elektrik faturası da everest gibi gelir sanırım 😁
  14. V

Baymak elagant prime 12 aldım şuan memnunum. Baymak 5 yıl garantili. 1686582387 Ayrıca satılan wifi için para ödemek saçma geliyor opsiyonel ürün bence gereksiz.
  15. V

Baymak klima 12 lik plus /prime?

Merhabalar, 12000 BTU baymak klima bakıyorum. Prime ve plus fiyatları neredeyse aynı. İnternette yazana göre plus 2020 de çıkmış ve wifi (opsiyonel olarak alınması lazım) , prime ise 2021 de çıkmış. Sizce hangisini tercih etmeliyim. Bu arada Hepsiburada üzerinden bakıyorum.
  16. V

Filtre kahve Makinesi önerisi

Merhabalar, önerebileceginiz bir filtre kahve makinesi var mı?
  17. V

Airfryer tavsiyenize ihtiyacım var

Ben de öyle düşündüm de içinden çıkılmiyor 😁 hatta Xiaomi hutt var 2900 civarı 6.5 litre onu da düşündüm almayı.
  18. V

Airfryer tavsiyenize ihtiyacım var

Hepsiburada dan yui m20 4.5 lt aldım 1500 TL'ye bugün geldi araştır istersen, m30 6.5 2100 civarı bir şeydi. Çok marka var hemen hemen her marka üretmiş bundan😁
  19. V

LG Smart Tv Donma Sorunu

LG de bellek sorunu maalesef çok sıkıntılı. Youtube da denemediğim şey kalmadı. USB sinden tut HDD bile bağladım önerilen he seyri yaptım. TV kafasına göre bazen ön bellek deyip kapatıyor ama her zaman yapmıyor.
Top Bottom