Arama sonuçları: *

1. Yasin / EsquaReD

Toshiba 50WH18P kaça satılır?

Elimde böyle bir TV var fiyat araştırdım ama bulamadım. Kaça gider?
  2. Yasin / EsquaReD

Baymak Elegant Plus klima ho mu go mu

Klima soğutma ve ısıtma performansı yani BTU su biraz geri kalmış. Letgodan biraz kovalasaydın kapalıkutu garantili klimalar satılıyor. Geçenlerde markasını unuttum ama sağlam bir markaydı. 24.000 BTU A+++ kapalı kutu 3 yıl garantili 4650tl ye anlaşmıştık sonradan vazgeçtik. Sen bilirsin yine de...
  3. Yasin / EsquaReD

Electrolux markası nasıl bir markadır ?

O zaman bu konu hakkında bilgi sahibi ol sonra konuş. Ev eşyalarında kullanılıp kullanılmaması umurum da değil, ben bu şekilde tabir etmek istedim ve ediyorum. Doğru bilgi vermekten bahsetmişsiniz fakat sizin verdiğiniz bilginin ne kadar doğru olduğu tartışılır. Boşuna kelimeleri çarpıtıp başka...
  4. Yasin / EsquaReD

İyi okuduysan ben direkt ev eşyasına prime demiyorum. ''Bazı cihazlara prime serisi derler ya'' diyorum hani. Ben olaya biraz değişiklik katarak açıkladım. İstediğim şekilde açıklama yaparım sen önce bilgi sahibi ol araştır sonra laflarını söyle.
  5. Yasin / EsquaReD

Nereden öğrendin bu bilgiyi. Türkçe anlamı bile bişeyin en mükemmel olduğu zaman anlamına geliyor. İngilizce de önemli anlamına geliyor. 1625979632 Benim görüşümce bekodan bi tık iyidir. Beko da oldukça iyi marka. Ama ben electroluxun ev süpürgeleriyle bi zamanlar fazla haşır neşir olduğum için...
  6. Yasin / EsquaReD

Prime serisi derler ya bazı cihazlara işte beyaz eşya ve ev eşyası sınıfında electrolux da buna giriyor :)
  7. Yasin / EsquaReD

Elektrikli süpürgeyle aragaz vermek zarar verir mi?(elektirk elektronik mezunu veya çalışanı var mı?)

Sen sürekli güç düğmesine bas çek yap sonra eve itfaiye çağırsınlar :)
  8. Yasin / EsquaReD

Televizyondan Maç İzleme Programı Var Mı?

Biraz ucuz yollu bir şeyler arıyom F/P gibi. 1600362037 Aslında tv den google ye girip sitelerden izleyebiliyoruz fakat site crash yiyor sürekli yeniden açmak zorunda kalıyoruz birde kalitesi kötü oluyor. O yüzden kaliteli sağlam bi izleme programı lazım. Teşekkürler söylediklerin için.
  9. Yasin / EsquaReD

Televizyondan Maç İzleme Programı Var Mı?

Arkadaşlar evde yeni nesil bir TV var, babam IPTV gibi bir şey almak istiyor fakat bildiğimiz bir şey yok. Satışı yapılan maç izlemelik ne gibi şeyler var bildiklerinizi söylerseniz sevinirim.
  10. Yasin / EsquaReD

Sizce Hi level televizyon almaya değermi?

yoo zaten garantisi servisi falan sunny tarafından diye biliyorum yani kutusunun üzerinde sunny yazıyordu.
  11. Yasin / EsquaReD

Sizce Hi level televizyon almaya değermi?

Valla geçen peder a 101den mi bimden mi tam bilmiyom 50 inç tv almış gelmiş. Markası hi-level. 1080p smart tvsi falan var fena değil 1800e almış. Görüntüsü falan iyi. 4k almak bana biraz mantıksız geliyor çünkü 4k yayın veren sadece trt4k var oda genellikle belgesel yayınlıyor. ve birde 4k...
Top Bottom