Arama sonuçları: *

1. Yozgatlııı

Tıraş makinesi önerisi

Teşekkürler öneri için ya 5000 serisi yada bunu alırım gibi 1756114887 5000 yada arkadaşın attığı Xiaomi düşüneceğim hocam teşekkürler
  2. Yozgatlııı

Tıraş makinesi önerisi

Jilet mantığı nedir onu anlamadım hocam açıkçası:D babam jilet vurdurmuyor sakalların çıkar diye eğer o tarzdan bir şey ise 5000 serisi Alayım dedim. Sizce hangisini almalıyım?
  3. Yozgatlııı

Tıraş makinesi önerisi

Hocam jilet derken anlamadım bildigimiz drtttt diye öten makinalardan değil mi? Başlık değiştirmek felan mı istiyor. 1756112905 Hocam 5000 serisinin linkini bırakabilirmisjniz ona bakayım birde 1756113171 Hocam direkt jilet gibi bir bıçak mi kesiyor? Ben ara sıra saçımın kulak üstüne düşen...
  4. Yozgatlııı

Tıraş makinesi önerisi

Hocam bu iki model arasındaki farklar sanırım sadece vücut tarağı, öyle ise vücut tarağı olmayan model vatanda 800tl vatanda evime çok yakın vücut için kullanmayacağım için onu alacağım sanırım cihazlar aynı gibi. 1756112474 Hocam sakal bıyık alsa yeter çokta jilet gibi sıfır olmasına gerek yok
  5. Yozgatlııı

Tıraş makinesi önerisi

Kullanıyormusunuz hocam 0 a yakın kesiyor mu? 1756112155 Sıfır hocam
  6. Yozgatlııı

Tıraş makinesi önerisi

Sadece sakal bıyık alınacak abartı bir şey olmasına gerek yok mümkünse 1k altı önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
  7. Yozgatlııı

Sisteme USB girişli priz önerisi

Dostlar kasam ThermalTheke s200TG Argb model kasa, içindeki Psu kaliteli diye biliyorum 80+ bronze. yıllardır emektar mahalle esnafından alınmış priz kullanıyorum usb girişi lazım olduğu için değiştirmek istedim uzunluğu 1m den fazla olmasın fazla uzuna ihtiyacım yok. 4 giriş 1 2 tane Usb giriş...
  8. Yozgatlııı

Bulut tavan yapılır mı

kablonun etrafı silikon ile kaplı yanmıyor diye biliyorum yani baya para bayılmıştı
  9. Yozgatlııı

Bulut tavan yapılır mı

bunun için etrafı korumalı led kabloları var diye biliyorum forumda birisi öyle yapmıştı yanma riskine karşı
  10. Yozgatlııı

Pc Ortamlarınızı Atın (2025)

Base.
  11. Yozgatlııı

Burun kılı alma makinası önerisi

rez 1732519851 https://www.a101.com.tr/kapida/elektronik/aprilla-kil-temizleme-makinesi-atr-7002_p-26008503?srsltid=AfmBOop6CuUuDzzd6WXKT6lD9gi3zfoeQo3BhtEx6C21Gh2Rl6fX1K6VNA0 bundan alsak burunda patlarmı acaba
  12. Yozgatlııı

Üzerinde Bağdaş Kurarak Oturabileceğim Koltuk Arıyorum

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-dekorasyon-mobilya-mutfak-masa-sandalye-takimi-1164261880/detay buna benzer hocam :D
  13. Yozgatlııı

Üzerinde Bağdaş Kurarak Oturabileceğim Koltuk Arıyorum

dünyada bağdaş kurarak sandalyede oturan sadece ben varım sanıyordum :D
  14. Yozgatlııı

500tl mouse önerisi rekabetçi oyunlar için

elim büyük, tuş sayısı fazla olsa işime yarar bütçe bukadar öneriniz varsa bekliyorum hassasiyeti iyi olsun rekabetçi oyunlar oynuyorum.
  15. Yozgatlııı

600 TL kulaklık öneri

Böyle bir marka hiç duymadim iyi midir?
  16. Yozgatlııı

600 TL kulaklık öneri

Klavyem steelseries olduğu için steelseries olsa iyi olur hiç bakmadım valla ne var ne yok anlamam kulakliktan
  17. Yozgatlııı

Max 20bin TL televizyon önerisi

Aga televizyondan anlamamda sunny diye bı Türk markası var aman ha ondan almayın
Geri