Arama sonuçları: *

1. Yvşlagaçtanealıyon

Pc Ortamlarınızı Atın (2025)

Oyuncu koltuğuna bayıldım hocam link gelirmi :D
  2. Yvşlagaçtanealıyon

🔥 En son ne aldın? ETKİNLİĞİ ( 2025 ) 🔥

Az önce bim torku ayran aldım 60 lira olması lazım
  3. Yvşlagaçtanealıyon

25K TV ONERISI

Valla siz bundan direk 120HZ tv ye geçerseniz gençleşirsiniz resmen :D
  4. Yvşlagaçtanealıyon

25K TV ONERISI

LG webos da kullandım yavaşlamadı. https://www.epey.com/televizyon/philips-49pus6501.html Aktif olarak bunu kullanıyorum inanmayacaksın 2017 de aldık biz bu televizyonu 1800TL ye. E haliyle o yıldan bu yıla yavaşladı tabii ki.Ama taş gibi tv içine reklamsız yt kurdum iptv kurdum google playdan...
  5. Yvşlagaçtanealıyon

25K TV ONERISI

Ben vazgeçtim hocam almayacağım elimdekini kullanıyorum. Ama o zaman bunu görseydim kesinlikle alırdım 23K ya 120HZ ekran baya iyi.
  6. Yvşlagaçtanealıyon

25K TV ONERISI

Valla reis bir ara bizde niyetlendik samsung 4K düşünüyordum 22K ya bu 120HZ birde bence fiyatına göre güzel duruyor
  7. Yvşlagaçtanealıyon

Boks torbasını nereye asabilirim?

Koyma kral boşver o zaman taşımıyorsa takma. Kolonları sakın delme sakın
  8. Yvşlagaçtanealıyon

Traş Köpüğü Önerisi ?

Reis aldım bile evde jilet iade de edemem artık geçti kötümü ya benim aldığım ?
  9. Yvşlagaçtanealıyon

Traş Köpüğü Önerisi ?

O zaman bu nivea yı alayım gitsin kral hassas ciltler için de iyiymiş öyle yazıyor
  10. Yvşlagaçtanealıyon

Traş Köpüğü Önerisi ?

https://www.hepsiburada.com/gillette-fusion-proglide-flexball-tiras-makinesi-2-yedek-tiras-bicagi-p-SGGIL90656?magaza=Hepsiburada Jileti bundan aldım zaten kralım sadece köpük kaldı onuda karar veremedim jilet iyi ama değilmi ?
  11. Yvşlagaçtanealıyon

Traş Köpüğü Önerisi ?

Bende bilmiyorumki kral hepsinin puanı aynı
  12. Yvşlagaçtanealıyon

Traş Köpüğü Önerisi ?

Bu düzgünmü kral 200 e arkonun 4 tanesi var ama nivea daha iyi gibi
  13. Yvşlagaçtanealıyon

Traş Köpüğü Önerisi ?

https://www.hepsiburada.com/nivea-men-deep-dimension-tiras-kopugu-200ml-kusursuz-tiras-pm-HB00000BS14Y Kuponla 3 Tanesi 190TL ye geliyor. Daha kaliteli birşeyler varsa bekliyorum. İlk defa jilete vuracağım o yüzden kaliteli birşeyler olursa sevinirim.
  14. Yvşlagaçtanealıyon

Hangi Traş Bıçağını Almalıyım ?

Eyvallah kral birde bu omzumuza yapıştırdığımız soyadlıkları devlet mi veriyor biz bastırıp mı götürüyoruz
  15. Yvşlagaçtanealıyon

Yok reis asma kilit alıp içine koyacağım zaten kilidi de kıramazlar heralde o kadar insanın içinde :Dsadsadasas
  16. Yvşlagaçtanealıyon

Çok sağol hocam bunu alma sebebim yılbaşında askere gidecek olmam zaten onun dışında en kötüsü bile keser yüzümün yarısında sakal var yarısında yok tertemiz.Fazla bile bana.
  17. Yvşlagaçtanealıyon

Reis onu sipariş geçtim bakalım inşallah fazla kesip biçmeyiz kendimizi çünkü bu baya keskinmiş bıçakları falan da baya pahalı.
  18. Yvşlagaçtanealıyon

Valla hocam ilk defa vuracağım kese biçe öğreneceğiz artık
  19. Yvşlagaçtanealıyon

Bunu sipariş geçtim kral çok iyi diyor herkes teşekkür ederim. 1729103716 Birde bu boykot olayının komple ülkeye girmemesi lazım bence ülkeye aldıktan sonra bir anlamı kalmıyorki
Top Bottom