Arama sonuçları: *

1. B

Android tv box onerisi

hocam bu boxlar benim de ilgimi cekmeye başladı. Uydu gibi calisabiliyor mu bu boxlar? yoksa webden mi acmam gerekir. Cunku webden acinca kanallar in siteleri cok donuyor ve reklam giriyor.
  2. B

Philips vs Tefal airfryer

ben ogrenci evime aldım philips 1 hafta olmadı daha 2 defa kullandım. işimi görüyor. Şık gozukuyor pisirme falan karsılastıramam ama güzel yapıyor eski actifry'ıma göre.
  3. B

PC Ortamlarınızı Atın (2023)

hocam cok gecmis olsun, geri donusunuz icin cok tesekkurler.
  4. B

msi gk50z
  5. B

hocam koltuk fab v3e benziyor. Aynisini siparis ettim. Ek olarak kedinizin olsugunu da soylemissiniz. Benim de kedim var ve tirmalamayi cok seviyor. Tirmalama tahtasi var ama zarar vermesinden korkuyorum koltuga. Onun cani sagolsun tabi ama sizde bir de koltuk kilifi goruyorum. Diktirdiniz mi...
  6. B

ne zaman ne kadar tutmustu hocam?
  7. B

hocam yeni gordum de masa hazır mı siz mi yaptırdınız? hazırsa link degilse olculeri alabilir miyim?
  8. B

Çok seri anlık
  9. B

EV İÇİN YÜKSEK LÜMENLİ AMPÜL ÖNERİSİ

osram markasının 1500 lümenlik ampulu vardı. Ampulde de cok fazla cakma olabiliyor. Alırken satıcıya dikkat et.
  10. B

Fi̇ltre Kahve Maki̇nesi̇ Öneri̇si̇

hocam bu filtre kahve makinası. Diger kahve turleri genelde espressodan yapıldıgı icin espresso makinalarını arastırabilirsiniz. Espresso bazlı tüm kahvleri yapmanıza olanak saglar. Filtre kahve düz nescafe gibi kahve cıkarır siz sutle kremayla susleyebilirsiniz fakat espresso bazlı olan latte...
  11. B

Fi̇ltre Kahve Maki̇nesi̇ Öneri̇si̇

https://www.akakce.com/filtre-kahve-makinesi/en-ucuz-bosch-tka6a043-comfortline-fiyati,48243535.html Hocam butce tam belirtmediginiz icin bu oneriyi yapiyorum. Farkli makinalar da denedim. 200tllik kiwi makinayi da denedim. En f/p bu ürün oldugunu dusunuyorum. ben 700e almistim 6 ay taksitle ben...
  12. B

Kahve makinesi önerisi

espresso makinası al cappucino, latte vs icin. O makinalar filtre kahve demleyebiliyor mu bilmiyorum. 4000e guzel bir makina cozersin bence. ek olarak filtre kahve icin 100 TL'ye v60 alabilirsin.
  13. B

Samsung M7 4k 60hz 4ms monitör. 5699TL

yani 4k olan diger daha ucuz modeller axen onvo vs gibi markalar, illa iş gorurler fakat samsung olması beni cezbetti hocam tesekkurler ilginize
  14. B

aciklama yapmayi unutmusum dostlar genel olarak tv olarak kullanacagim, dizi film mac izlemeye, arada fifa veya forza falan oynarim diye düşünüyorum.
  15. B

arkadaşlar bilgisi olan var mı fiyatı ve ozellikleri bana uygun geldi. https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-m7-ls43bm700uuxuf-43-4k-60hz-4ms-smart-monit%C3%B6r-siyah-1222689.html?utm_source=akakce%20psm&utm_medium=psm-other%20psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.47.8
  16. B

Samsung m7 4k 5699TL alınır mı?

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-m7-ls43bm700uuxuf-43-4k-60hz-4ms-smart-monit%C3%B6r-siyah-1222689.html?utm_source=akakce%20psm&utm_medium=psm-other%20psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.47.8 bugün mediamarktta karsima çıkan monitör. va panel 4k 60hz. su...
  17. B

Filtre Kahve Makinesi

Bosch arkadasin attigini kullaniyorum bir ay once 800e aldim mediamarkttan bi ayda bu kadar yukselmesi gercekten ilginç. Makinayi oneririm koku olayı yok. 30dk sicak tutuyor kahveyi ama galiba ayari var bir saate yapabiliyosun o sureyi. F/p olarak 800e oneriridim ama o fiyata belki farkli...
  18. B

Kedi için cam ızgaraları

kedim sinekligi yirtti kanka o yuzden kaliteli ve saglam bir seyler bul eger taktircaksan
  19. B

A 101'den televizyon alınır mı? (TOSHIBA)

pardon hocam bu fotodan oyle yorumladım
  20. B

A 101'den televizyon alınır mı? (TOSHIBA)

lg daha kaliteli televizyonlar uretir, ama iki tv arası donanım farkı da var sanırım. Toshiba 1080p, LG 4K cozunurluk saglıyor. *toshiba da 4k'ymıs* Toshiba al gec .)
Top Bottom