Arama sonuçları: *

1. ege001

Ev Hava Temizleyiciler Gercekten Ise Yarar mi?

Kedi kopek vs. yok. 1711792065 Hocam oneri verebilir misiniz butcem 5k-5.5k civari zorlarim
  2. ege001

Ev Hava Temizleyiciler Gercekten Ise Yarar mi?

Merhabalar. Ev cok tozlandigi icin hava filtresi almayi dusunuyoruz. Asagiya koydugum temizleyiciler sadece bakteri ve kokuyu mu temizler yoksa tozlari da temizler mi? https://www.mi.com/tr/product/xiaomi-smart-air-purifier-4-compact/?skupanel=1&gid=4223700177...
  3. ege001

Televizyonumun Modeli Ne?

smart ve 40 inc 1709655720 sagolun hocam.
  4. ege001

Televizyonumun Modeli Ne?

Etiketi aşağıda. Satıp daha büyük birsey almayı düşünüyoruz. Modeli nedir? 2.el kac paraya satılır? Kutu-fatura yok garanti bitti galiba, 2022 temmuz ayında almıştık.
  5. ege001

En klasik marvel şarkları

Dalga mi geciyorsun? 3.bos konu. @Mehmet Yılmaz
  6. ege001

Abdullah abinin evindeki iron Man figürü

Adam konuyu actiginda daha rutbesi yoktu aw yeni mi aklina geldi. 1708272490
  7. ege001

Bilgisayarimin Bulundugu Oda Cok Tozlaniyor Bunu Engelleyecek Bir Alet Var mi?

Yazdığın sözde yardımlara bakarsak evet. Ya troll ta mesaj kasmak.
  8. ege001

Hocam şimdi ona bakıyordum da en kötü 4k fiyatı var düzgün şeylerin. Bakacağım yine de.
  9. ege001

perdeler vs 3-4 haftada bir yikaniyor zaten. Oda her hafta derinlemesine ve 2 gunde bir de yuzeysel temizliyorum ama hala tozlaniyor. Ozellikle de sistem 1707578030 Dedigim gibi aksam siliyorum sabaha kasanin ustu belli seklide tozlu
  10. ege001

Hocam tum ekipmanlar beyaz kasa vs. sadece monitor siyah onu degistirecegim baya eski.
  11. ege001

haftada 5 gun klavyeyi sokup onu sileyim? 1707577598 Mesaj kasmak icin bos bos yaziyor iste.
  12. ege001

Dalga mi geciyorsun? aksam siliyorum sabah tozlaniyor diyorum supurge diyorsun. Her gun ben sistemi mi supurecegim
  13. ege001

Merhabalar. Bilgisayarimin bulundugu oda inanilmaz tozlaniyor. Sistemim beyaz ve aksam kasanin ustunu siliyorum, sabaha kalktigimda yine tozlanmis oluyor. Bunu engelleyecek bir alet/filtre varmi? kucuk, buyuk farketmez yeterki engellesin.
  14. ege001

Bulasik Makinasi Onerisi

Evdeki bulasik makinasini alali 11-12 yil oldu ve artik kapagi tutmama, temiz yikamama gibi sorunlari var. Yeni bir makina alacagiz ama etrafimizdaki hickimsenin bir onerisi veya bilgisi yok. Yrdimci olursaniz sevinirim Butce:12-14k
  15. ege001

uçlu kalem önerisi??

https://www.amazon.com.tr/rOtirng-Rapid-Mekanik-Kurşun-Kalem/dp/B00BQWZ1ZA?th=1
  16. ege001

uçlu kalem önerisi??

Rotring RAPID al ben 2 yildir kullaniyorum saatlerce yazi yazmama ragmen elimi hic agritmiyor ve hic uc kirmiyor
Top Bottom