Arama sonuçları: *

1. E

55-65 inch arası tv tavsiyesi istiyorum

reis biraz bekle almısken bı kere al az beklersen bırazdan musayıt olıcam bakarım 1731058959 baktım reısım 20k ama axxen mı neyse var bende onunla arasında asırı fark var kalıte bakımından 4 k ıcın yakma kalıteyı
  2. E

Vidalama matkap önerisi

https://www.n11.com/urun/einhell-te-cd-121-li-i-1x20-ah-12v-akulu-darbeli-vidalama-4513895-45222711?magaza=7kat&gclsrc=aw.ds&gad_source=4&gclid=Cj0KCQiAire5BhCNARIsAM53K1iedcriNk2RTAgKaYEuKjL-2PyA53qI-LuYyDwSF_I6zxojeXRzMo8aAmx8EALw_wcB reisim minumum bunu al yada hıc alma ısıne yaramaz dıgerlerı
  3. E

Vidalama matkap önerisi

ilk defa forum kullanıyorum fark etmedım onu hocam bu ürünlere para verme bu ürünler cok kotu eline tornavıda alsan daha mantıklı daha guclu sıkarsın vıdayı bu cok gereksız normal bı sarjlı matkap al dur bakayım foto atayım
  4. E

5000 TL bütçe ile mutfağa televizyon önerisi

a101 den al işini görür
  5. E

Masaj tabancası tavsiyesi

1,5 k ya cıkma ovalamalı masaj aletı al maks 700 ben kullanıyorum tabanca tipi
  6. E

Vidalama matkap önerisi

einhell cok kullandım ustayım hergun kullanıyorum ama 1.000 tl ye bı eınhel alabılcegının dusunmuyorum en ucuz 3 den baslar adam akılllı bısey hyundai hıc bulasma
  7. E

55-65 inch arası tv tavsiyesi istiyorum

philps bakabılırsın 65 ınc bakma pısman olursun tv de ıdeal 55 ınc dır phlips ve samsung panellerı ıyıdır bu ıkı markaya bak bulursun rahat ama güneş hepsı yansıtır keseyı baya acman lazım onun ıcın arayuz ıse hıcbırı donmaz ama kalkıpta web browser acık orda hdfılm full fılm gıbı sıtelerden...
Top Bottom