Arama sonuçları: *

1. grimlex

TELEVİZYONU KIRDIM ACİL YARDIM

tamir ederken bozulmuş gibi bir yalan atmam lazım yeni tv alacak durumum yok inancıdırı bir yalan bulmam lazım yoksa durumlar vahim
  2. grimlex

TELEVİZYONU KIRDIM ACİL YARDIM

bir tanıdığımın televizyonunu tamir için aldım tamir ettim sorunsuz fakat mal gibi taşırken çarptırdım ve televizyon kırıldı :( fclgkhmxlg bana acil yardım lazım tanıdığa çaktırmadan yalan söylemem lazım
  3. grimlex

TV Kanalları numaraları bozuldu

1645553143 arayüz böyle 1645553578 fabrika ayarlarına sıfırlayom falan diyolar ama bozulur diye korkuyorum
  4. grimlex

seçili hocam ama aynı tara yaptıktan sonra bozuldu bidahamı tarama yapsam
  5. grimlex

deniyorum 1645552659 olmadı sanırım 1645552724 sadece 4a yok
  6. grimlex

arkdaşlar kanal arattık ve kanal numaraları karıştı 1 den başlaması gerekirken 700 küsürden 1000 küsüre gidiyor nasıl düzeltiriz bunu
  7. grimlex

2000 tl civarı en iyi 3d yazıcı

net ender 3 v2 başkada yazıcı yok o fiyata güzel ama en önemli şey filament seçimi esun filamentten şaşma derim ben başta kötü bişey aldım az çekmedim valla.Yazıcı çok iyi diyebilirim gerçekten ayarları yaptıktan sonra güzel baskılar aldım aklımda güzel yükseltmeler var onları yapınca konu açıcam
  8. grimlex

4k 55 inç Televizyon önerisi

https://www.hepsiburada.com/samsung-50q60ta-50-125-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-qled-tv-p-HBV00000UXPWB
Top Bottom