Arama sonuçları: *

1. habbassaka

mobil klima önerir misiniz?

bu fiyatlara geldikten sonra normal klima taktırmak daha mantıklı bunun sesiyle uğraşılmaz. pratik gibi gözüküyor ama hiç sanmıyorum. fiyat zaten çok saçma. böyle olduktan sonra duvar kliması taktır.
  2. habbassaka

Klima önerisi ne almalıyım

https://www.hepsiburada.com/gatech-km-1718-g-duvar-tipi-vantilator-pm-HB00000WAUUA Bir klima değil tabii ki ama bu yaz aylarında pc başında iken beni çok rahatlatıyor, uygun fiyatlı, yaz/kış indir, kaldır derdi olmadan tek kumandasıyla çalışsın diyenler için harika bir ürün. 3 kademesi, oynar...
  3. habbassaka

[Öneri/Yardım] Taşınabilir/Mini A4 Yazıcı Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba Telefondan yazıcıya pdf göndererek hemen bana çıktı verecek çok yer kaplamayan(taşıma durumu yok) lakin ufak bir yazıcı arıyorum. Çubuk şeklinde modellerden hatta duvara bile asabilirim. Kağıt koyma haznesi gibi unsurlara ihtiyaç yok ben telefondan dosyayı göndereyim kağıdı...
  4. habbassaka

Kedim Televizyonumu Isırdı

Kedi sahiplenirken (elma, armut değil bunlar tabi ama) çok dikkat etmek lazım bunların karakteristik özellikleri varmış kimi çok uysal, kimi yan gel yat, kimi yaramaz, kimi ısırmayı sever böyle çeşit çeşit uzar geçmiş olsun kızmayın ama mamayla terbiye edebilirsiniz, her ne kadar doğru bulmasam...
Top Bottom