Arama sonuçları: *

1. htc.husnu

Robot süpürge önerisi

Fakir Robert RS770 aldım. Emiş gücü temizlemesi çok iyi. Servis ve garanti yönünden iyi lakin haritalandırma beni tatmin etmedi.. Fikir olsun diye yazdım.
  2. htc.husnu

Beyaz eşya marka model tavsiyesi?

Biz 10 yıldır Arçelik kullanıyoruz memnunuz
  3. htc.husnu

kaliteli erkek bakım seti önerisi

https://www.amazon.com.tr/Philips-Mg5730-15-Erkek-Bak%C4%B1m/dp/B075QGBMH7/ref=asc_df_B075QGBMH7/?tag=trshpngglesp-21&linkCode=df0&hvadid=510592871741&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=18208222161364229815&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9056758&hvtargid=pla-401450800053&psc=1...
  4. htc.husnu

L3150 yazıcısı nasıldır?

wifi ile bağlayacaksan gerekmiyor. Usb ile bağlamak istersen gerekiyor
  5. htc.husnu

L3150 yazıcısı nasıldır?

Program ile bağlayacaksın. Program wifiyi açmayı tarif ediyor sonrasında yazıcının wifi açılacak sonra bahsetmiş olduğum epicon uygulaması ile wifi kurulumu gerçekleştirmen gerek. Uygulamada talimatları izleyerek yaptım ben.Tabi yazıcıyı kurduğun oda da wifi çekmeli
  6. htc.husnu

L3150 yazıcısı nasıldır?

Evde WİFİ ağı varsa ve epsonun bir uygulaması vardı onunla bağlayabiliyorsun. Orada kurulumu tamamen tarif ediyor. Telefon içinde play storede uygulaması vardı. PC deki uygulaması şu : https://download.epson-europe.com/pub/download/6307/epson630722eu.exe bu setup indirebilrisin yada sana...
  7. htc.husnu

L3150 yazıcısı nasıldır?

Neyi Wifi ile yazdırmayı mı ?
  8. htc.husnu

L3150 yazıcısı nasıldır?

Ha o zaman sıkıntı yok. Alın gitsin ya normal kullanıcı -nın işini her türlü görür. Kablo derdi vs yok. Wifi ile telefondan bile yazdırabiliyorsunuz kurabilirseniz
  9. htc.husnu

L3150 yazıcısı nasıldır?

Mürekkep durumu nedir ? Alırken dikkat et mürekkepleri ne durumda ve renkli püskürtmeli yazıcılar uzun süre kullanılmazsa tıkanma yapabiliyor alırken bir kaç sayfada yazdır. Aldığın kişi çok tanıdıksa sıkıntı yok ama alırken fotokobi özelliğini vs bak yinede
  10. htc.husnu

L3150 yazıcısı nasıldır?

Kendisini okulda kullanıyoruz şahsen memnunuz. 6 aydır kullanıyorum müdür yardımıcısı ile birlikte wifi ve fotokobi özelliği var. F/P olabilir bence. Şuan ki piyasayı bilmiyorum ama
  11. htc.husnu

L3150 yazıcısı nasıldır?

Beklentilerin ve bütçen nedir ?
Top Bottom