Arama sonuçları: *

1. leroxy

7.000TL Bütçeye Televizyon Önerisi

Tercihen 50-55inç olması yeterli. Android şart. Disney+, Netflix, Prime Video vb. çoğu platformu desteklemesi lazım. Min. 1080p60 video oynatmalı. FTP desteği bulunsa iyi olur. Vestel, Beko vb. fark etmez. Üstteki şartları karşılaması önemli. Fiyatının en iyisi olursa sevinirim. Teşekkürler :)...
  2. leroxy

Samsung LED TV Ekrandaki Siyah Çizgi

Olay: TV'nin arkasında güvenlik kameralarını izlemek için bir Kablo TV portu var. Bu port diğerleri gibi yatay değil TV'ye dik şekilde takılıyor. Ben 2020'de karantina döneminde bunu kullanacaktım. Babamla TV'yi askısından çıkardık ettik, ben kablomu taktım. Ama ben kabloyu takarken babam...
  3. leroxy

4-5K Bütçeye En İyi TV Önerisi

Arkadaşlar selam, evdeki TV'yi bazı durumlardan dolayı (TV'nin 10. yılına girecek olması ve panel arızaları vb.) değiştirmek istiyoruz. Bütçe konusunda bir bilgiye sahip değilim ancak aşağıdaki kriterleri karşılayan en ucuz birkaç Televizyon önerebilir misiniz? 1- En az Full HD, Tercihen 4K. 2-...
  4. leroxy

Televizyon asma aparatı

https://www.hepsiburada.com/powermaster-22-49-lcd-led-tv-aski-aparati-hareketli-p-HBV00000KFB67 Yan monitörde kullanmak için almıştım ama kullanmadım. Hareketsiz isterseniz https://www.hepsiburada.com/32-82-ekran-led-lcd-tv-aski-aparati-kilitli-25-32-p-HBV00000QI3OM
  5. leroxy

Televizyon asma aparatı

Biz kampanyalı almıştık. Yanında Skype için kamerasını bile vermişlerdi. Sonradan Samsung Apps kısmından Skype'ı kaldırdılar o.O2
  6. leroxy

Televizyon asma aparatı

Biz Samsung TV aldığımızda gelmişti, demek onu da iptal etmişler.. (2014) Kaç inç peki?
  7. leroxy

Televizyon asma aparatı

Televizyonla birlikte gelmedi mi? Ayrıca TV Kaç inç?
  8. leroxy

4'lü ocak görüntüdeki nedir?

İşi bilen adam geldi :d
  9. leroxy

Xiaomi Mi Box S Alınır Mı ? - Tivibu

Şubat ayında Tivibu'nun Taahhüdü bitiyor. Tivibu'yu iptal ettirip hızı da 24Mbps'e düşürüp hattı dayıma devretmeyi düşünüyorum. Sonrasında ise Millenicom almayı. Ancak ailecek Tivibu'yu çok seviyoruz yani birsürü şeyin olduğu bir IPTV'ye ayda 24TL Ödemek mantıklı mı evet ama internet ile...
  10. leroxy

Akılsız televizyonu akıllı yapan aparat arıyorum

iyi de başka düzgün alet yok.
  11. leroxy

İyi bir tost makinası tavsiyesi(Fiyat şu anlık farketmiyor)

https://images.app.goo.gl/MJLqXzbAhH5yuLby8 bendeki bu. özellikle kaşarlı tost yaptığında hangi çeşit kaşar olursa olsun istersen tulum peyniri falan koy yine de içini katı bırakmıyor. yani içini de çok iyi ısıtıyor tüm kaşar eriyor böyle ohh çok güzel.
  12. leroxy

İyi bir tost makinası tavsiyesi(Fiyat şu anlık farketmiyor)

Aga bende arçelik var. 4 tane kademesi var fırın özellikli böyle kalın şeyleri koyabiliuon içine istediğin gibi yükseltebiliyon. 1 yıldır kullanıyorum. aynı anda 3 tost yaptığımı hatırlıyorum. cidden güzel makine ve çabucak ısınıyor. kaliteli yani bi bak derim.
Top Bottom