Arama sonuçları: *

1. M

masa içi pc tasarımı

fiyatlar sayesinde herkes birşeyler üretiyo benimde köyde atölye var neden yapmiyim dedim. Nasip olurda yaparsam atarım buraya
  2. M

masa içi pc tasarımı

mesh yapcam zaten ama desenli yani yazı falan yazcam mesh olarak. Eğer güzel yaparsam bi satmayı deniyecem satılırsa üretime geçerim :ROFLMAO:
  3. M

masa içi pc tasarımı

gel beraber yapalım :)
  4. M

masa içi pc tasarımı

olum sen harbi manyaksın 2.5 k ya vururken hiç mi düşünmedin lan aslkdjasşldkad
  5. M

masa içi pc tasarımı

sistem o kadar yüksek bir sistem değil aslında sıvı soğutmaya gerek yok gibi şuanlık ileriki zamanda param oldukça yükseltirim diye düşünüyorum
  6. M

masa içi pc tasarımı

aynen cam açılmayacak şekilde olcak alttan aynı çekmece gibi olcak kablolar çıkınca rahatça çıkarabileceğim şekilde yapcam
  7. M

masa içi pc tasarımı

yanlarda zaten fan için açıcam bide farklı noktalarda havalandırma yeri açıp toz filtresi koyucam 1605183015 jaksldjşasldk yok lan ben daha öyle masaya vurmuşluğum yok oyun deyip geçerim.
  8. M

masa içi pc tasarımı

bende sadelikten yanayım ama buda bi heves bee hoşuma gidiyo.
  9. M

masa içi pc tasarımı

beyler kasa almaktansa köyde atölyemde masa yapmayı düşünüyorum bilgisayar için. Sizce doğru bir kararmıdır fakat öyle yüksek sistem olmayacak - AMD RYZEN 5 3500X MPK 3.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci - GIGABYTE B450M S2H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart -...
Top Bottom