Arama sonuçları: *

1. M

PS5 almayı düşünüyorum bu televizyonda güzel oynayabilir miyim?

Aynen. Daha çok rekabetçi oyunlarda var. Fortnite, Call of Duty vb.
  2. M

Evet. 120 Hz olsaydı Tv, 120 FPS oynayabilirdiniz bazı oyunları.
  3. M

Çıkmaz. 60 FPS Oynarsınız rahat rahat :)
  4. M

Ortalama bir keyif alırsın. Sendeki Tv'de HDR ve 4K yok, bu ikisi büyük eksiklik. Ancak LG Tv'ler genelde kaliteli oluyor.
  5. M

Yanlış gönderilen dolap parçaları ve iletişim kuramama sorunu.

İşiniz zor gibi. Şikayetvar sitesinde benzer problemler yaşayanlar var. Orayı bile umursamıyorlar gördüğüm kadarıyla. İade etmeyi deneyin.
  6. M

Televizyon önerisi 55 65 inç arası 40klık

Bakarım fakat sizin bakmanız daha doğru olur. Çünkü modelden modele özellik değişiyor. 2-3 gün inceleyip, ondan sonra karar vermeniz daha sağlıklı olur. 40 Bin TL vereceksiniz sonuçta. 1708446035 Birde Akakçe'den bakın eğer bakmıyorsanız. En ucuzunu bulursunuz.
  7. M

Televizyon önerisi 55 65 inç arası 40klık

Benim önerim LG almanız. 1708445676 Sebebi daha uzun ömürlü ve daha kaliteli.
  8. M

El Mikseri (Çırpıcı) Önerisi

Şimdi al bence. Anneler gününe daha çok var. O zaman para çıkarsa yine 300-400'e kıyafet veya takı alırsın.
  9. M

Yani yerine ne geçebilir ki? Benim aklıma gelmiyor başka bir şey. Blender var fakat aynı işlevi görmez.
  10. M

Mümkünse Philips alın demek daha doğru o zaman :) Para yetmezse şimdilik Kiwi'de iş görür.
  11. M

Kendin için alsan Kiwi al geç derdim. Hazır annene alıyorken biraz iyisini al bence :) O kadar yemek yiyeceksin elinden sonuçta. Ayrıca Philips'i yorumlarda baya övmüşler;
  12. M

Kiwi aldım ben, daha 1 hafta felan oldu. 229 TL'ye aldım ucuz diye. Daha kullanmadım ama test ettim. İş görür F/P hocam.
  13. M

Şahsen Philips tercih ederdim. Teknoloji şans işi hocam, fakat garantisi oluyor diye biliyorum...
  14. M

Bu değerlendirilebilir. O fiyat bandında fazla seçenek yok hocam. 1708183229 Bu da var. Yorumları baya iyi.
  15. M

Oral B Şarjlı Diş Fırçası Pro3 3500 vs 3900

*PRO 3 3900* - Bunun 3 3000 ve 3 3500 ile karşılaştırıldığında nasıl olduğu soruldu. Teknik olarak aynıdırlar. Dikkat edilmesi gereken en önemli nokta 3900'ün çift kulplu bir model olmasıdır. Bu, tipik 1'e kıyasla 2 x fırça sapı ve 2 x fırça başlığına sahip olacağınız anlamına gelir. Daha fazla...
  16. M

A 101 e gelen TV alınır mı

LG var o fiyat civarına hocam. Tercih edilebilir yinede. İyi bir araştırma yapın, kötü yorumları okuyun ki ekşi yanlarını öğrenin.
  17. M

55İNÇ TV Bu Televizyonlardan hangisini alırdınız?

TV için LG öneririm. Kendimde kullanıyorum, baya sağlam. Sadece arka ledlerde sönmeler oldu. Onun dışında 7 sene oldu hala aynı performans.
  18. M

15.000 BÜTÇEYLE TV ÖNERİSİ 2023 güncel

17.000 TL, sepette indirim ile 16.000 TL oluyor. https://www.vatanbilgisayar.com/sony-50x72k-50inc-126-cm-4k-uhd-google-smart-tv-uydu-alicili.html
Top Bottom