Arama sonuçları: *

1. N

Tıraş makinesi önerisi

Philips one blade düşünebilirsiniz. Vücut başlığı var, sıfıra yakın traş sağlıyor ve yedek bıçaklara erişim kolay. Standart olanların döner başlıklarının işi bittiğinde makineyi değiştirmek zorunda kalırsınız. Zira onca yıl sonra başlık bulmak imkansızdır.
  2. N

Bir akıllı ev nasıl kurulur?

Zaten önemli olan hangi cihazların kullanılması gerektiği. Anahtarları bağlamak için elektrikçi çağırmak gerekeblir , eğer elden gelirse daha iyi olur tabi ama cihazlar alındıktan sonra elektrikçiye bağlatıp yazılım yüklüyorsunuz gibi görünüyor.
  3. N

Bir akıllı ev nasıl kurulur?

Mendebur lemur kanalına bir bakın. o tüm evini nasıl akıllı yaptığını anlatıyor. Serinin adı haftalık vlogdu sanırım.
  4. N

En iyi Hava temizleyici onerisi

Benim aldığım ismini bulamadım ama güncel olanın ismi Purifyer cool formaldehyde diye bir model. Daha üst modelleri wifiye bağlanıyor diye biliyorum. Bu bağlanmıyor, gerek duymadım alırken.
  5. N

En iyi Hava temizleyici onerisi

2 yıldır dyson kullanıyorum, yazın fan ve nemlendirici özelliği ankaranın kuru sıcağında iyi geliyor. Kışın ise pencereler genelde kapalı olduğu için arada bie çalıştırıyorum. Üzerindeki ekranda hava kalitesi gösteriliyor. Yeşil ise iyi, sarı ise orta, kırmızı ise kalitesiz hava var demek...
  6. N

Traş Makinası Önerir Misiniz Max 2000 TL

One blade Philips geçen hafta 850₺’ye satılmıştı komple set olarak amazonda. (Şu anda 1.100₺ amazonda. Bence yine de uygun.https://amzn.eu/d/1JuFhkQ ) Fiyat bu kadar uygun ve yorumları da olumlu olunca aldım. Yedek bıçak da satın aldım. Traş makineleri tahriş ediyor. Ben normalde 9000 serisi...
  7. N

Evlencek Çiftler için Eşya Önerisi Alabilir Miyim?

Tavsiyem, kirada oturacaksanız, önce evi bulun sonra koltuk takımı alın. Eve uygun eşya almak çok önemli. Öteki türlü, ev eşyadan geçilmiyor. Biz çeyiz falan almamıştık. İhtiyaç hasıl oldukça gidip ihtiyaç kadar aldık. Kişisel eşyalar (diş fırçası,traş takımı vs. ) Zaten olan şeyler. Yeniden...
  8. N

Arçelik Hava Soğutucu nasıldır?

Çok pahalıymış.
  9. N

Vatan Bi̇lgi̇sayar Haksız İptal

Ticari alım diye iptal etmesi çok saçma. Siz farklı ebatlarda iki ürün de alabilirsiniz. Kaldı ki, tvlerden birinin siparişini iptal etmişsiniz. Thhye gidin derim. Tüketici mahkemesine thh’den lehe karar çıkarsa gidersiniz
Top Bottom