Arama sonuçları: *

1. S

Robot süpürge kullanan varsa öneri bekliyorum.

Teşekkürler değerlendireceğim bunu da Ya kankam ben 2019da kendim telefon almaya gittiğimde o kadar markayı araştırdım daha insanlar xiaomi nedir ne değildir doğru düzgün bilmiyordu bi mağazaya giriyorum diyorum ki telefon alacağım huawei al o zamanlar yok satıyor tabii samsung al yok bilmem...
  2. S

Bu model ilgimi çekti bunu düşüneceğim ben de roborocku daha iyi bir marka olarak biliyorum marka manyaklığı olmasını da istemem ama xiaomi ürünlerine içim çok elvermiyor aldığım xiaomi ürünler genelde beni kuşkuda hissettiriyor pek rahat hissettirmiyor bu bütçede bundan daha mantıklısı yok...
  3. S

Bütçem tam belirli değil eğer 15-30k arası bir öneri varsa açığım çok fazla sermesekte yazın ince halılar kullanır kışın biraz daha kalın halılar kullanırız ev yaz kış havalandırıldığı camları açık olduğu için fazla toz toprak topluyor en büyük sıkıntı bu değil kedimiz fazla tüy döküyor tüyleri...
  4. S

Tıraş makinesi öneri 2k-2,5k

5000 ile 7000 türü makineler değişiyor onlar arasında nasıl bir fark var bilmiyorum ama ben bir kez doldurup uzun bir süre kullandım halen de şarjı bitmemişti ve kullanmaya devam ediyordum hangi başlığın işine yaradığını bul ona göre seçim yap fazla başlık fazla iş görmüyor içinden çıkan...
Geri