Arama sonuçları: *

1. •KoRkMaZ•

2000va ups için hangisi tercih edebilirim

1.ups 2.ups 3.psu 4.psu
  2. •KoRkMaZ•

Akım korumalı priz i nasıl takmaliyim?

akıllı prizi adaptörden önce takmanız yeterli. daha sonra 3 lü vs takmanızın bi önemi yok. hatta ana prize takın bişey olursa akım korumalı yanar diğerlerine bişey olmaz
  3. •KoRkMaZ•

Zil tesisat hata kablo

hocam türkçeyi öyle bir katletmişsiniz ki inanın bir b*k anlamadım yazdığınızdan
  4. •KoRkMaZ•

Dark Bluetooth 5.3 VS TP-LINK UB500, Bluetooth 5.0

Daha önce ben modemini kullanmıştım kötülemek gibi olmasında bok gibiydi
  5. •KoRkMaZ•

Dark Bluetooth 5.3 VS TP-LINK UB500, Bluetooth 5.0

Açıkcası ben kullanmadım ama 5.3 yazmışlarsa daha iyidir sonuçta üst sürümü 1722323421 Biraz araştırma yaptım. 5.3 daha iyi özelliklere sahip. Bağlandığı cihaza daha iyi uyum sağlıyor ve güç tasarrufu sağlayarak daha uzun batarya sürersi sunuyor. Ayrıca mesafe çekimhızı, çok soğuk ve sıcak...
  6. •KoRkMaZ•

Güvenilir Kesintisiz güç kaynağı öneris

merhaba hocam memnunum şuan bir sıkıntısı olmadı. bilgisayarıma yeterli gücü fazlasıyla veriyor. değer 1 kw civarında geziyor bazen düşüyor ama ort. 1 kw olarak düşünebilirsiniz ben yanında ışıklandırma ve diğer aksesuarları bağlıyorum yine de elektrik yokken 1 saat götürüyor. arıza...
  7. •KoRkMaZ•

FSP 1100 W UPS'DEN GELEN GARİP SES

yok elektrik keseintileri çok olduğu için direk kasayı ups ye taktım onu da ana fişe
  8. •KoRkMaZ•

MSI OPTİX G24C6 23,6'' 144 HZ 1 MS MONİTÖR ZOTAC GeForce RTX 4070 TWIN EDGE 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı ASUS PRIME B650M-A II AMD B650 Soket AM5 DDR5 6400MHz (OC) M.2 Anakart AMD Ryzen™ 5 7500F Soket AM5 5.0GHZ 38MB MPK Kutusuz İşlemci POWER BOOST DEEP 2x120mm 240 ARGB FANLI SIVI...
  9. •KoRkMaZ•

cümeleten selamlar. 1 ay önce vatandan ups aldım. sorun yoktu lakin yeni yeni kapanmaya başladı kendi kendine. kırmızı ışık yanıyor ve sanki elektrikler gitmiş gibi ötüp duruyor. bilgisayar kapanıyor güç gelmeyince ama hala ötmeye devam ediyor. boşta çalıştırıyorum bi sıkıntı olmuyor. kasaya güç...
  10. •KoRkMaZ•

Çok teşekkürler hocam fsp yi seçeceğim.
  11. •KoRkMaZ•

Diğer tavsiyeleriniz varsa alabilirim. Bulunduğum bölge sürekli elektrik kesintilerine maruz kalıyor ve akım düzensiz. POWERFUL SLD-1500 1500VA LINE INTERACTIVE UPS KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞI https://amzn.eu/d/hZMvFKz https://www.vatanbilgisayar.com/fsp-vpro-serisi-1100va-line-interactive-ups.html
  12. •KoRkMaZ•

Oda için sizce hangi ışık tonu idealdir ? (Anket)

Sarı ışık gözü yormuyor beyaza kıyasla yzun durulacaksa kesinlikle sarı olmalı şahsi fikrim
  13. •KoRkMaZ•

Mouse switch değişimi için bu set uygun mu?

Hocam biraz mantıkla tamir edersin ben ettim sadece bakır teller yamulmuştu cımbızla düzelttim eskisi gibi şuan 😅
Top Bottom