Arama sonuçları: *

1. Asansörcü

Asansör videosu önerisi

Mantikli, tesekkurler. 1695827640 Oyle yapacagim. Tesekkur ederim.
  2. Asansörcü

Asansör videosu önerisi

Mantıklı geldi, bunu tek videoda anlatmak zor her biri farklı başlık lakin 2-3 videoda anlatılabilir. Teşekkürler. Asansörlerde yüzlerce binlerce arıza ve çekilecek içerik var aslında. Ek olarakda günlük video atamam tabii ki, ancak yine de dediğinizde bir nebzede haklısınız. 1695823746 Bunu...
  3. Asansörcü

Asansör videosu önerisi

Gerçekten asansör düşürmek çok zor da denk gelirse söz çekeceğim :D
  4. Asansörcü

Asansör videosu önerisi

Olabilir, teşekkürler. Merhaba. Evet uzun vadede zararı olur. Asansörünüz eski tip, çünkü yeni tip asansörlerin iç kapısını elle açamazsınız. Kapı üstünde switch var ve kapı ucunda da bir fiş var. Fiş switche girince asansör hareket eder. Siz açınca fiş bağlantısı kesiliyor duruyor. Ani fren...
  5. Asansörcü

Asansör videosu önerisi

Ara sira arizalara veya kalma olaylarinda falan cekmek kafamda var. Hem insanlari bilgilendirmek amacli, hem de icerik olsun diye. İlk video genel olarak asansorlerin tanitimi olsun o zaman, degil mi?
  6. Asansörcü

Asansör videosu önerisi

Merhabalar. Forumda bilen vardır bilmeyen vardır, ben asansorculuk meslegi ile ugrasiyorum. Kafamda bir YouTube kanali acmak ve icerisine asansorler hakkinda merak edilen icerikleri sunmak var. Sizlerden video fikri istiyorum. Yani ilk videom neyle ilgili olsun hakkında. Soru cevap mi, bir seyin...
  7. Asansörcü

Asansör kontrollerinde neler olur?

Tamam
  8. Asansörcü

Asansör kontrollerinde neler olur?

Merhabalar. Asansör kontrollerinde nelerin yapıldığını merak ediyor musunuz? Buna göre bir içerik hazırlamayı düşünüyorum.
  9. Asansörcü

Bir asansör ustasına ne sormak isterdiniz

Hocam ben bu konuda bayağı bi kişiyi korkusundan yendim ama haklısınız. Ben anca teknik şeylerden bahsederim, o da korkuyu bir nebze azaltabilir. 1657140007 Bunu ben de merak ettim, yürüyen merdiven yapmıyoruz ama soracağım. 0 hocam, halatlar kopmaz.
  10. Asansörcü

Kahni? Bunu kendi teknik servisinize iletmelisiniz :)
  11. Asansörcü

Merhabalar. Yakın zamanda bir video hazırlayacağım ve videoda asansörler hakkında en çok sorulan soruları çözüme kavuşturacağım. Aynı zamanda videoya bir asansör ustasıyla röportaj yapıp ekleyeceğim. Bir asansör ustasına en çok ne sormak isterdiniz?
  12. Asansörcü

Asansörde kalınca ne yapmalı?

Hocam o araya el kaptırmak yeni asansörlerde imkansız gibi bir şey. Fotoseller var, engel görünce kapıyı kapatmaz. Eski tip asansörlerde de o araya el sokmak için kapı açık olmalı. Onun dışında oraya elini kaptıran birinin yapabileceği bir şey yok.
  13. Asansörcü

Etiketleyeyim hocam.
  14. Asansörcü

Çakılma dediğiniz şey asansörün halatlarının kopmasıyla meydana gelir. Asansörün halatı kopması durumunda asansör bile parçalanıyor, basınçtan kat kapılarını bile patlatıyor. İçindekinin yaşaması imkansız. Sizin tanıdığınızda asansör vurmamıştır. 0. katta durmak yerine freni kapayamayıp tampona...
  15. Asansörcü

Doğrudur hocam.
  16. Asansörcü

Rica ederim hocam.
  17. Asansörcü

İnşallah hocam.
  18. Asansörcü

Konuda sıkça sorulan sorularda bahsettim hocam, okuyabilirsiniz :) Ne demek efendim :)
  19. Asansörcü

Bu konudan etiketlenecekler: @Asfalt Osman , @babapro21 , @andires42 1657062806 Yok hocam, o motorlar gerçekten büyük ve çok sağlam motorlar.
  20. Asansörcü

Merhabalar. Asansörlerde kalmak bir çok kişinin korkulu rüyası, ancak asansörler aslında sandığınızdan çok daha güvenilir ve korkmanızı gerektirmeyen cihazlar. Bugün sizlere sizler asansörde kalınca arka planda nelerin yaşandığını, neler yapmanız gerektiğini anlatacağım. 1- Niye asansörde...
Top Bottom