Arama sonuçları: *

1. BurakReiS

Elf Bar RC350-Vaperesso Osmall-iStick Pico Bunlardan hangisi?

Arkadaşlar bu 3 elektronik sigaradan hangisini tercih etmeliyim? Vaperesso 600 TL Elf Bar RC350 650 TL iStick 800 TL 1668702946 Tütüncüden alacağım için fiyatlar 50-100 daha pahalı.
  2. BurakReiS

Sigorta Sürekli Atıyor

sigortanın attığı odaya taktığınız yeni bir cihaz var ise onu yazar mısınız? Veya ne olduktan sonra sürekli atmaya başladı?
  3. BurakReiS

Elektronik sigara nereden alabilirim?

Stokta yok ve sorduğumda uzun süredir gelmiyormuş stoğu. Ayrıca bütçeyi duruma göre 900'e çıkartabilirim. Önerdiğiniz podlar var mı? Ayrıca podların duman performansı nasıl oluyor bunlar hakkında pek bir bilgim yok. Atomizer değişimi falan da yapılıyor mu nasıl uzun süre dayanıyor?
  4. BurakReiS

Hocam araştırdım da Revenger x alacaktım stok yok buharkeyfte ben de ego aio mu alsam diye düşünmeye başladım ortalama 2 sene götürür diye.
  5. BurakReiS

e sigara - nargile - sigara Nargile den zararlı olabilir e-sigara türüne göre fakat en zararlısı sigara. Kullandığın likite göre e-sigara da zararlı olabilir bunların en zararsız hali sıralaması böyle.
  6. BurakReiS

Yani bütçeyi arttırıp daha kaliteli ve uzun ömürlü cihazlar mı tercih etmeliyim?
  7. BurakReiS

600 civarına önereceğiniz modeller var mıdır? Ayrıca hangi likitleri tercih etmeliyim? 0mg nikotinli kullanıyorum genellikle ve tadı güzel olanları tercih ediyorum sizin önerinizi de bekliyorum.
  8. BurakReiS

Aliexpressten alamaz mıyım? Coolvape ürünleri uygun fiyata satıyor.
  9. BurakReiS

Buharkeyf0 nasıldır?
  10. BurakReiS

Hocam telegram şimdi hiç uğraşılacak gibi değil internet üzerinden satan site falan yok mu?
  11. BurakReiS

Arkadaşlar selam. 500'ü fazla geçmeyecek şekilde elektronik sigara almak istiyorum. 3-4 sene kullandığım model bozuldu ve sigaradan uzak durmaya devam edebilmek amaçlı elektronik sigara kullanmak istiyorum. 2-3 sene önce aliexpressten falan alabiliyordum fakat şimdi eskisi gibi ürünler...
  12. BurakReiS

Smok Vape Pen Plus Şarj Olmuyor??

Çözemedim attım çöpe gitti.
  13. BurakReiS

Nereden Elektronik Sigara alabilirim?

Tamamdır teşekkür ederim. Teşekkür ederim bakacağım yarın.
  14. BurakReiS

Sigara ile elektronik sigara farklı.
  15. BurakReiS

İkisine de baktım ama bulamadım varsa link atar mısınız? Genelde bizim buradakiler satmıyor.
  16. BurakReiS

Ne alaka?
  17. BurakReiS

Selam arkadaşlar, internetten E-Sigara alacağım fakat nereden alacağımı bilmiyorum. Aliexpresste gümrük takılma olayı falan varmış onun için Türkiye den almak istiyorum. Kaliteli ve güvenilir bir siteden öneri yapabilir misiniz?
  18. BurakReiS

Yıldırım düşerse ne olur, düşer mi?

Googledan baktım en fazla 110metresi var
  19. BurakReiS

Hesaplicam :D
  20. BurakReiS

Hayır ama yakınında var.
Top Bottom