Arama sonuçları: *

1. Fransali

E Bike Alacam Vergi Ödeyecek Miyim?

Sadece vergi çıksa neyse gümrük müşaviri tutup ayrı para vermeniz gerekebilir. Az para değildir
  2. Fransali

CAT 6 Ethernet Kablosu önerisi

Dagha önce yapmadım kolay olmaz yapması .Yt den videosuna bakın yapilabilecek birseye benziyorsa denersiniz. CAT6 Ethernet LAN Ağ Network Patch Kablo 2 M 49,99 TL yerine 44 TL https://www.n11.com/urun/cat6-ethernet-lan-ag-network-patch-kablo-2-m-29889532?magaza=atapsanelektronik Bu Ürüne de...
  3. Fransali

CAT 6 Ethernet Kablosu önerisi

Bütçe olsa öneririm de 60 tl ye sadece bu satılıyor. Al geç
  4. Fransali

WİFİ GÜÇLENDİRİCİ ÖNERİ

elinizdeki ürünün bağlantısının kesilmesini önlemenin yolu var. 192.168.1.1 adresinden oturum süresini 60 yerine max değer yaparsanız ,kesilme sorunu çözülür
  5. Fransali

WİFİ GÜÇLENDİRİCİ ÖNERİ

mesh sistemler sizin için daha iyi olur ,katlar arası geçiş çok sıkıntı olur yoksa. Maliyetli bir sistem ama oldukça verimli. TP linkin ürünlerine bakabilirsiniz https://www.tp-link.com/tr/mesh/
  6. Fransali

Pil şarj cihazı telefon adaptörü ile şarj edilebilir mi?

şarj kontrol ünitesi var evet ,ama sabit ve doğru bir akım için orjinal adaptörler yine de önemli. Fazla olan akımı şarj kontrol ünitesi dengeler ama çakma adaptörün vereceği dengesiz akımı kusursuz olarak dengelemez.
  7. Fransali

Pil şarj cihazı telefon adaptörü ile şarj edilebilir mi?

Saatler ,kulaklıklar için de pc de şarj edin diyorlardı. Şimdiye kadar 33w adaptör ile zararı olmadı. Garanti olsun diyorsanız 5w adaptör kullanabilirsin. Çakma adaptör olmasın yeter.
  8. Fransali

topraklı priz pc yi korur mu?

Topraklı olması zaten şart keyfi bir durum değil topraklama, ama ekstra olarak akım koruma olması iyi olur.
  9. Fransali

topraklı priz pc yi korur mu?

Düzgün markalı bir akım korumalı priz alsan daha da diyi olur. Topraklı prize bağla ama yine de akım korumalı prizi
  10. Fransali

odama nasıl ethenert kablosu çekebilirim yardım

iyi akşamlar bir sorunum için sizden yardım isticektim. şuanda kullanmkata olduğum modem ısınmkta ve çok kötü bir kablosuz internet sunmakta. yenisini almak içinde ailemi ikna edemedim. bende kablolu internet kullanmayı düşündüm . ama modem ve odam baya uzak (15m). vds internet kullanıyorum , ve...
  11. Fransali

Topraklamasız prize laptop bağlamak tehlikeli mi?

Merhaba bugün köye gidiyom. Ama oradaki prizlerde topraklama yok. Ve oyun oynamak için laptopumu götürcem. Acaba böyle bir sorun olur olur mu cihaza zarar gelir mi? Yada önlem alabilirmiyim ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Top Bottom