Arama sonuçları: *

1. Göktürk ArdaHan

UPS önerisi en az 1000watt

Prizleri kontrol etmesini voltajda dalgalanmalar olduğundan şüphelendiğini söyle
  2. Göktürk ArdaHan

Akım Koruma Uzatma KABLOSU

Ben elektrikçiyim şimdi şöyle normalde evlerdeki prizlerin hakkı 16 amperdir sendeki sigortalar 20-25amper yani sınırda prizlere çekilen kablonun amper kapasitesi zaten 25 amper yani tam kapasitedesin zaten sen tesisatına fazla yük bindirecek şeyler takmıyorsan eve bir elektrikçi çağır böyle...
  3. Göktürk ArdaHan

Sen hatta fazla yükleniyorsun sigortalar 20-25amper zaten hatta çekilen 2.5 kablonun kapasitesi o hatta tek bir odadan yüklenme elektrikli soba falan bir odadaki prizler yüklüyse başka odaya falan tak varsa
  4. Göktürk ArdaHan

Korumaya hepsi korur bundaki malzeme kalitesi farklıdır viko siemens'de alabilirsin bana evindeki sigorta kutusunun foto atsana normal kapağını aç sigortaları göreyim
  5. Göktürk ArdaHan

Çok pahalı be bi paraya evin şalterlerini yeniletirsin zaten ve şalter atmasının nedeni mevcut hatta fazla yüklenmenden dolayı
  6. Göktürk ArdaHan

Kapatmana gerek yok zaten evdeki şalterler zaten koruyor evi eğerki ev yeni nesil tesisata sahipse eski evlerden değilse her zaman açık kalsın sorun olmaz
  7. Göktürk ArdaHan

UPS önerisi en az 1000watt

Böyle bi voltaj dalgalanma durumu varsa bunu ups ile çözmeni tavsiye etmem ben kendim elektrikçiyim bir elektrikçi çağır ve durumu açıkla belli bir süre voltaj hizalamasını takip eder ona göre çözümü sunar
  8. Göktürk ArdaHan

AKIM KORUMALI PRİZ ÖNERİSİ

O baya imkansız
  9. Göktürk ArdaHan

Msı mag a650bn güvenilir psu rakiplerine göre daha çok korumaya sahip msı psu'ları fiyatına göre kalitelidir evdeki sigortalara güvenemiyorken içerisinde tek bir 220v sigorta olan ufak bi cihaza hiç güvenme derim'ki zaten elektrik gidip gelmesinde o işe yaramaz ufak bi ups almanı tavsiye ederim...
  10. Göktürk ArdaHan

Evdeki sigortalar zaten 220v üstün7 geçirmiyor direk kapatıyor kendini yakıyor kendini aşırı akım korumalı priz biraz daha ev eskiyse tercih edilmeli tesisat falan eskiyse tercih edilmeli mahallede bulunan trafo falan eskiyse aksine zaten günümüzdeki psu'ların yanı sıra sigortalarda bu görevi...
  11. Göktürk ArdaHan

Elektrikçiden antigron kablo alacam bilgisi olan var mı?

Tamam size attıklarım alın bunları ben size bunu tek görselle direk yaptırtırım elinizde kontrol kalemi varsa çok kolay
  12. Göktürk ArdaHan

Prime Üyeleri İçin Fırsat: Makel Eko Grup Priz Altılı, Topraklı, Klemensli https://amzn.eu/d/3r1ANK3 https://www.hepsiburada.com/oznur-ttr-kablo-3-x-2-5-mm-beyaz-10-m-p-HBV00000QQKSK?magaza=erkaya&sayfa=1 3 tane kablo takıyon çok basit bi kontrol kalemi yetiyo birtane priz başı al yeter
  13. Göktürk ArdaHan

https://www.trendyol.com/viko/multi-let-3-lu-coklu-grup-priz-15-metre-toprakli-cocuk-korumali-p-230578352?boutiqueId=61&merchantId=973797&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.58.5
  14. Göktürk ArdaHan

Birleştirmesi çok kolay şuan işteyim akşam 8 gibi yazarsan atayım
  15. Göktürk ArdaHan

Bak koç kablo altın hes öznur bunlara bak aksi kablolar kolay kopuyo leşler ben elektrikçiyim denedim bilirim priz olarak viko al derim onun kurulumu kolaydır kapağı aç kabloları tak bitti
  16. Göktürk ArdaHan

3x2.5 25 amper dirence sahiptir fazlasıyla yeter ttr alcaksın uzatma için
  17. Göktürk ArdaHan

Uygun fiyatlı hazır akıllı ev sistemleri öneri

Dostlar elektrikçiyim ve akıllı ev sistemleri işinede girmeyi planlıyorum bildiğiniz kurulumu kolay ve maliyeti uygun olan bi marka sistem önerisi olan var mı? Evlere servis vericem
  18. Göktürk ArdaHan

Bosh GBH187-li Alınır Mı 13K Bütçe Hilti Öneri

Bosh GBH187-Lİ Amazonda 10400Tl 13k Bütçem Var Elektrikçiyim Delik Delme Kırmada İşimi Görse Bana Yeter Öneriniz Var Mı?
Top Bottom