Arama sonuçları: *

1. Handle

Elektrikçiden antigron kablo alacam bilgisi olan var mı?

Ünal Öznur bunlar birbirine yakın markalar HES bir tık daha iyi ya hepsi aynı işte
  2. Handle

2.5 sana bol bol yeter devrem rahat ol priz de dediğim gibi Viko bulabilirsen al bulamazsan çok almak istiyorsan Hepsiburada da var ordan al istersen ama hemen olsun diyorsan elektrikçi dandik mal satmaz elinle bi yokla güzelse al sıkıntı çıkartmaz
  3. Handle

Kaçlık UPS
  4. Handle

Dostum inan çok basit bir olay bu sistem dizmiyorsun bu kadar irdelemene gerek yok çok dandik kablo elektrikçilerde pek olmsz zaten internette belki denk gelirsin o kadar yani priz de Viko olsa iyi olur ama o olmazsa olmaz diye bir şey yok priz dediğin bir plastik kutu içinde bakır aktarıcı bir...
  5. Handle

hocam 3x4 ü ne yapacaksın? fişe sanayi tipi makina takmıyacaksın ya sonuçta al 2.5 luk kabloyu geç eritme mevzusu da pek mümkün değil bu arada bana yakınsan yardımcı olabilirim elektrikçiyim
  6. Handle

Meşem lehim teli nasıldır?

Hocam bende lehim tabancası var ince iş için kullanmıyorum yıllardı markasını bilmediğim ama kaliteli olduğunu düşündüğüm bir tel var hiçbir şey olmadı kullan gitsin
Top Bottom