Arama sonuçları: *

1. Squirtle48

Şerit Ledi Açık Bırakmak

Patlayana kadar sorun olacağını sanmıyorum. :ROFLMAO:
  2. Squirtle48

3D Yazıcı Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim ?

Rica ederim. Attığım firma ile de takıldığınız heryerde destek hattından ulaşabilirsiniz, yardımcı oluyorlar. 1614869701 Aynen iyiler bayağı. Severek kullanıyorum. 😂
  3. Squirtle48

1.5 yıldır alışveriş yapıyorum burdan. Dediğim gibi ücretini bile çıkarmadan, filamentim bitti yeni alacağım dedim kargoya verip kargo takip no atmıştı adam. Sonrasında ödeme yaptım, ilginç bir deneyimdi. 😂
  4. Squirtle48

Hayır olmaz. Cidden çok ilgili ve güvenilir bir firma. Uzun süredir alışverişim oluyor. Hala devam etmekte. Satın almadan önce destek hattından uzun uzun konuşabilirsiniz de, sıkılmadan yanıtlıyorlar. 😂 Edit: Hediye filament var mı bilmiyorum, kendi printerımı aldığımda içinden çıkmıştı ama.
  5. Squirtle48

Yurtdışı hakkında bildiğim bir satıcı yok malesef. Creality Ender 3 V2 3D Yazıcı | 3Dream Teknoloji Ben bu yazmış olduğum siteden aldığım için bunu öneririm. İstediğiniz yazıcıda stoklarında gözüküyor. Güven konusunda şüpheniz olmasın, ben parayı çıkarmadan bile filament kargoladıkları olmuştu...
  6. Squirtle48

Ben 3Dream Teknoloji'den Creality CR10-S5 3D Printer satın aldım. En ufak bir sorun yaşamadım. Havale yöntemi ile ödeme yaptım. Üstüne üstlük whatsapp hatlarından devamlı olarak destek alabiliyorsunuz. İnternetten neden 3D yazıcı alınmamalı demişler emin değilim, belki 2. el için olabilir...
  7. Squirtle48

3D Yazıcı ile Çapraz Basım Yapılır mı ? (2. konu)

Yazıcınızın elinde olmasına gerek yok. Dediğim gibi bilgisayara bu dediğim programı kurun. Yazıcı modelinizi seçin. Ayarlar otomatik olarak ekranınıza geliyor zaten. Sonrasında da modelinizin sığıp sığmayacağına bakabilirsiniz.
  8. Squirtle48

Şimdi şöyle elle mi yapıyorsunuz? Ultimaker Cura diye program var. Bu programı indirip kurun. Kurduktan sonra sizden yazıcı seçmenizi isteyecek. Yazıcınızı seçin içerisinde vardır. Daha sonra basım yapmak istediğiniz modeli Ultimaker Cura'da açın. Daha sonra konumlandırın istediğiniz şekilde...
  9. Squirtle48

Rica ederim. :)
  10. Squirtle48

Tabla vs. ayarları için kullandığınız programda, 3D modelinizi çapraz şekilde konumlandırdığınızda, eğer tabladan taşma olmuyor ve modeli sığdırabiliyorsanız çapraz basım yapabilirsiniz tabii ki de. Herhangi bir problem olmaz. Sadece taşmamasına dikkat edin. Kendim de Creality CR-10 S5...
  11. Squirtle48

televizyonda tazeleme oranı

Vallahi ben HDMI ile kullandım. FPS programlarını açtığımda 150-250 arası alıyordum. 60hz gibide hissettirmiyordu. Ama imkan varsa yine de monitör daha iyi olur. Bu kadar uzun yıllar TV kullandım sonrasında monitöre geçince çok rahatladım, inanılmaz fark oluyor.
  12. Squirtle48

televizyonda tazeleme oranı

Hocam ben yaklaşık 10 seneye yakın 1080p'de 120 ekran TV'de takıldım. Sonrasında 2 yıl 102 ekrana düşürdüm. Gözünüz alıştıktan sonra çok rahat kullanıyorsunuz. Gecikmede öyle sanıldığı kadar çok çok çok yüksek falan olmuyor. Ama bir monitöre göre gecikmesi yüksek. Hz konusuna gelecek olursak...
  13. Squirtle48

3D Yazıcı Filament Seçimi Yardım

Whatsapp hattından mesaj atın isterseniz. Firmanın ilgi alakası iyi. Hafta sonları çalışıyorlar mı bilmiyorum ama.
  14. Squirtle48

PLA | 3Dream Teknoloji Ben direk burdan satın alım yapıyorum. Creality'nin kendi filamentleri. Site güvenilir. Uzun süredir alışveriş yapıyorum. Hatta yazıcımı da burdan aldım yanlış hatırlamıyorsam.
  15. Squirtle48

Bu yazıcıda 1.75mm olan filamentler uygun. Bende de Creality CR-10 S5 var. 1.75mm PLA filament kullanıyorum genelde.
  16. Squirtle48

Öncelikle yazıcı marka modeliniz nedir ve desteklediği filament nedir bunları bilmiyorsanız paylaşın ben size elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım.
  17. Squirtle48

Prizi Çoklayıp Kullanıyorum Bir Sorun Oluşturur mu?

Evet ya kabloyu kalınlaştıracaksınız yada başka yerden çekeceksiniz.
  18. Squirtle48

Kablonuz ısınmıyormuş zaten 3x2.5'tur büyük ihtimal oda yeterli geliyordur. Öneri olarak yani aklımda yok elektrikçiye gitsek beraber şu şu derim de. 😂
  19. Squirtle48

16A sigorta fazla fazla yeter dediğim gibi. 6'lı prizlerinizin kablosunu sadece ara ara kontrol edin eğer hepsi dolu ve çoğunlukla aynı anda çalışıyorsa. Eğer bir ısınma gözlemlerseniz kablonun dayanacağı akımdan fazla akım geçiyordur ve erime yapabilir. Ama dokunduğunuz da herhangi bir ısınma...
  20. Squirtle48

Fazla fazla yeter hocam, bir sıkıntı olmaz.
Top Bottom