Arama sonuçları: *

1. T

RGB LED mi RGB ampul mü?

Rica ederim ne düşünüyorsunuz şuanlık
  2. T

RGB LED mi RGB ampul mü?

O zamn neon Led bakmalısın Googlede araştırıp en uygun fiyatlısını Sarın alın lakin Sarın alırken hazır set almaya açılın eğerki hazır set yok ise trafo ve rgb kontrolcü de almanız gerekiyor trafo olarak 12v 20amper işinizi görür
  3. T

RGB LED mi RGB ampul mü?

Hocam ledi odanın üst köşelerine mi kaplayacaksınız yoksa alt tarafamı şu yüzden soruyorum şimdi iki çeşit Led var neon ve düz şerit Led olmak üzere eğerki üst tarafa döşemek isterseniz düz şerit led baya sırıtır nokta nokta ışıkları görürsünüz ama eğerki alt tarafa kullanmayı düşünüyorsanız düz...
  4. T

RGB LED mi RGB ampul mü?

Bu ne biçim öneri bilmediğiniz konu hakkında lütfen öneri yapmayın 1731505926 Hahaha çoluk çocukla uğraşıyoruz ya🤣 önerdiğin ledin 2835 rainbow led olduğunu biliyorsundur umarım Konu sahibine öneri yapmaya gelecek olursak aydınlatma için 1 k yeterli bir bütçe 200 TL bandında argb bir ampul alıp...
  5. T

5w kontrolcü ye 12w Led takılırsa ne olur

Merhaba elimde bir Bluetooth kontrolcü var bu kontrolcü ye 12 w 5 metre rgb Led takarsam ne olur desteklermi yoksa bozulur mu üzerinde 24w yazıyor ama bilemedim
  6. T

Rgb led yanıp sönüyor

Yardım edebilecek kimse yokmu
  7. T

Rgb led yanıp sönüyor

Merhaba arkadaşlar rgb ledim var ama yanıp sönüyor sürekli kumanda vsde yok bir set gibi bir şey varmı ne yapmam gerekiyor sadece elimde şerit Led var kumanda ve adaptör ihtiyacım var öneride bulunabilir misiniz
Top Bottom