Arama sonuçları: *

1. Toxpox

Ohm Nasıl Hesaplanır?

Isı kapasitesi düşük tel, anladığım kadarı ile elektronik sigara için istiyorsunuz. 0.5mm bir teli iç çapı 1.5mm çapında 7 kez sarıp 5mm başlangıç ve bitiş noktası olarak ayarlayın.
  2. Toxpox

Ohm Nasıl Hesaplanır?

Kusura bakmayın hocam, benim pratik bilgim yok. Dediğinizi hesaplayabilmem için; telin cinsi, teli sardığınız uzunluk gibi bir çok bilgiye ihtiyacım var ve üstelik kesinlik içermeyen cevap vermiş olacağım. Diğer arkadaşlar yardımcı olsunlar.
  3. Toxpox

Ohm Nasıl Hesaplanır?

Ohm bir birimdir. İletkenin akıma karşı gösterdiği direnci Ohm şeklinde belirtiriz. Bir elektrik devresinde V=I.R formülünü kullanarak devredeki toplam direnci bulabilirsin. V=volt I=amper(akım) R=direnç(ohm)
  4. Toxpox

Asansörünüz katta takılı kaldıysa yapabilecekleriniz

En başından beri ciddili konular açıyordu. Kral adam.
  5. Toxpox

hazırda beklet seçeneği elektrik harcar mı

Elektrik faturası dışında "hazırda beklet" bilgisayarı kapatma yerine kullanılmamalı. Elektrik faturasına etkisini bilemiyorum fakat olsa bile minimal düzeyde olacaktır.
  6. Toxpox

Sisteminiz günde kaç TL Elektrik harcıyor?

Yok hocam 1. Sistemim a8 li 2. 5960x li laptop olarak da 10sf-289 var Hangisini hesaplayayım diye sordum.
  7. Toxpox

Sisteminiz günde kaç TL Elektrik harcıyor?

Hangi sistemim?
  8. Toxpox

Voltaj Yüksekliği ve Düşüklüğü Zararları

İşlemcilerde (CPU GPU) yüksek olursa fazladan ısınır düşük olursa hedeflenen hızlara çıkamaz. Priz PSU konuları ise bilmiyorum.
  9. Toxpox

5-10Km Menzilli Lazer Önerisi

Rez imi alıyorum ve bekliyorum :D işe yararsa ben de alacağım :D
Geri